Bedömning!

Det blev en lååååååång dag och en väldigt inspirerande och rolig kväll igår tillsammans med Åsa och Kågis! Nu har vi gått igenom manus, läst alla sketcher, tagit ut tonarter på alla låtar och bestämt vad det är vi saknar. Jo, vi tycker nog att det ska till något mer inslag men har också bestämt vad just det ska vara så det känns hur lugnt som helst! Jag och Åsa har ju knåpat med texter och det här var den första rejäla genomgången av materialet. Vi var lite nervösa över hur Kågis skulle ta det. Han är ju trots allt också regissör för den här produktionen...


Men ni ser ju hur glad han var efter några timmar tillsammans med oss! Och vad skinkosten gjorde på bordet när det var Sushi till middag vet man inte - men vi fick ihop det till slut! Haha!

Det är ju alltid spännande med bedömningar av alla de slag. Och det där med Feedback är intressant. Man kan ju tro att det enda man vill ha är beröm men så är det verkligen inte. Att få en återkoppling där någon annan verkligen tänkt till är jätteviktigt för ens egen utveckling! Det är att bli tagen på allvar och respekterad både för det man gjort och den man är!

Därför måste jag också tipsa om Marcus Birros artikel i Expressen igår angående riksdagsman Petzäll!

http://www.expressen.se/kronikorer/marcusbirro/1.2574240/marcus-birro-ingen-domer-dig-hos-oss-petzall.-ingen-domer-nagon-av-nagon-anledning

Många har haft åsikter om honom och hans kvarblivande i riksdagen men inte pratat så mycket om att partiet vände honom ryggen när han började om med sitt missbruk. I det läget behöver man stöd och det är precis det Birro har gett honom i artikeln. Inte för att han har varit medlem i Sverigedemokraterna utan för att han nu är välkommen in i en annan gemenskap av nyktra beroende-människor där alla är lika mycket värda! Jätteviktigt och så vansinnigt bra skrivet av en som verkligen vet hur det är!

Nu ska jag iväg för att ge feedback till ett företag som ska presentera sin affärsplan för en panel där jag ska sitta med. Det gäller att vara förberedd så att man kan vara både rättvis och genomtänkt! Direkt efteråt drar vi till Umeå för att spela igen! Ska bli väldigt roligt eftersom det nästan är slutsålt! :) Ha en bra fredag alla!

Kommentarer
Postat av: Nina Linder

Tack för infot Monica!

Postat av: Ola T

Håller med.

2011-09-30 @ 15:10:43
URL: http://olatheander.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0