Belysning?

Nu ska jag inte klaga på gatlyset! Det är nämligen ljust ute och alla lampor är släckta. Precis som det ska vara. Men det finns andra lampor som jag hellre skulle ha velat se blinka till! Utebelysningen! Detta skulle jag ha tagit hand om igår men den dagen försvann i ett nafs! Därför bestämde jag mig för att göra bort saken direkt på morgonen!


Så där ja! Girlangerna på plats! Nu fattades bara lamporna! Tror ni att slingan fungerade? Näääääääeeee... Blir jag förvånad? Näääääääääeeeeee...

Men lite konstruktivt arg blev jag i alla fall. Tog in slingan (som är den enda jag hittat som inte är konstruerad i en cirkel) och testade i uttaget, bytte lampor, bytte stickkontakt... men nej! Så iväg för att köpa ny! Det gjorde jag även ifjol men då återfann jag slingan hängades i girlangerna i vedhuset...


Uppe! Det tog ett par timmar i alla fall med allt mekande... Och på affären tyckte de att jag skulle ta en slinga med små lampor men den här utsmyckningen ska se ut så här! Lite gammaldags! Vi får se om den lyser tills det blir mörkt så att jag kan kolla hur den ser ut då... Små lampor har vi däremot i granen inomhus! Haha! Konservativ på ett modernt sätt?


Årets adventsljusstake är i alla fall lite modern! Eller? Har i alla fall pysslat fram den själv och gläder mig åt att ljusen redan nu har olika höjd! Då är det väl snart jul så att vi får börja plocka bort allt igen?

Nej, nu blir det fortsatt jobb! Men jag ändrar inte så mycket på konceptet. Går från julpyssel till Julshow!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0