Mera mat...

En riktigt bra dag! Först en härligt musikalisk morgon och sedan önskade Oskar en våffellunch utomhus och det kan man ju inte säga nej till! Jag har ofta lagat våfflor till barnen och deras kompisar utomhus och ända tills förra året så kom alla Emilias kompisar hit på Våffeldagen för att äta utelunch. Det är så himla mysigt och ett perfekt sätt att slippa oset. Sedan är det ju också väldigt gott med hjortronsylt och grädde...

Ja, det blir mycket mat i bloggen idag. Igår kväll gjorde jag ju en parmalindad torsk med pasta och vitlök som var helt suveränt god! En smarrig bröllopsmiddag! Ja, vi firade bröllopsdagen igår eftersom maken är bortbjuden på en badtunnefest ikväll med ett gäng killar.


God fisk är aldrig fel! Timjan och bladspenat var goda tillbehör.

Sedan har det varit utestök idag. Fortsatt klippning av gräsmattan (jag) och fönstermålning (maken). Oskar och hans kusin Rebecka har repeterat och när de möttes av en stängd lokal på stan så gick de in i St Olovskyrkan istället. Perfekt akustik och trevlig vaktmästare som hälsade dem välkomna åter! Det är trevligt att kyrkorna är öppna när man behöver dem!

Och nu är jag alltså gräsänka ikväll men det är helt OK. Jag har ju haft sonen hemma så vi lagade gemensamt en väldigt god middag. Han har talang i köket och det är jättekul!


Det blev cajunkryddad oxfilé och ugnsrostad potatis med timjan, friterad lök och en god svampstuvning! Resultatet blev bättre än vi hoppats så tyvärr blev det inga rester...  Sorry Ulf!

Nu har vi också malt bönor och gjort gott kaffe. Oskar åkte iväg till kompisar och jag har passat på att se "Trinny och Susannah" styla Sverige samt målat naglarna. Ibland är det lite skönt att vara gräsänka! Nu ska jag läsa lite och ta det lugnt innan det är dags att hämta grabbarna från festen! Ja, jag vet att jag är snäll men det är ju ändå bröllopsdag!

#1 - - Smsa Låna:

Jag hittade din sida av en ren slump och jag har läst några av dina inlägg - det märks att du gillar att skriva :D

#2 - - Monica:

Hej och tack! Ja, jag tycker det är väldigt kul med bloggen även om inte alla inlägg blir så genomtänkta... Kul att du läst! :D