Kreativ onsdag!

Uppe med tuppen efter en natt där jag sovit som en stock! Inte så länge som jag ville men ändå gott! Jag måste ha trotsat fullmånen eller så har den bleknat... Efter ett antal koppar kaffe bar det iväg till Piteå där jag och Åsa har haft en oerhört kreativ arbetsdag idag! Så vansinnigt roligt att träffas igen och ännu mer glädjande att starta upp ett nytt projekt tillsammans! Vi har så oförskämt roligt när vi jobbar och det är väl så det ska vara här i livet?

Nu får ni se fram emot en turné med Mens Night i höst där vi bl a ska besöka Umeå och Luleå. Därefter är det dags för oss att presentera en helt ny julshow! Ja, det kommer mer information framöver och vi har bara börjat... :) Nästa vår planerar vi Mens Night 2 så det är full rulle på idéerna! Efter att ha jobbat ett tag gick vi en promenad med Åsas hund Alma och bubblade vidare under tiden. Åsa bor verkligen superfint till och man kan promenera längs älven hela vägen in till stan om man vill. Därefter var det dags för lunch och när man är duktig får man unna sig något riktigt gott! Vi valde en närbelägen restaurang: Doktorsvillan!


Här sitter vi och ser fram emot en trerätters... Höga förväntningar!

   
Som infriades! Gazpacho till förrätt, laxbiffar med broccoli till varmrätt och därefter citronpanacotta med hallonsås och kaffe! Hur gott som helst! Dit måste vi naturligtvis gå igen!


Tomma fat och kladdig anteckningar. Man kan ju inte vila bara för att man äter...

Sedan blev det sammanfattningar av våra idéer och listning av alla praktiska punkter. Vi är ganska handlingskraftiga så det är mycket som redan är bokat och klart. Internet är en gudagåva! Nu ser vi fram emot att träffas igen nästa vecka och jobba vidare. Det är så här det ska vara på jobbet! Always!

Och nu har jag ägnat kvällen åt att skanna bilder till brorsdotterns studentskylt och förberett ett material som hennes pappa bara kan klistra dit. Hoppas det blir till belåtenhet! Och när klockan blivit nio får man väl lägga av för idag. Ha en bra kväll alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0