Förbannad!

Det är inte ofta jag är riktigt ordentligt arg men nu känner jag att det är nära! För det första så sov jag som en kratta igen och var vaken tre timmar även den här natten. Tur att det finns förmiddagar då det inte behöver hända så mycket... Sedan har dagen rullat på och jag har både jobbat och stökat lite här hemma.

Mitt på dagen var jag ute och gjorde lite ärenden. Skickade paket till Emilia på bussgods och åkte förbi jobbet med lite prylar som jag hämtat ur förrådet. När jag kom ut så märkte jag att min backspegel var infälld och tänkte att någon gått för nära bilen så att den blivit intryckt men så var det ju inte. När jag lagat middag och skulle gå ut med soporna så ser jag att jag har blivit påkörd!!!! Av en smitare!!!


Skärmen har släppt och det går en lång repa även på dörrsidan!


Skärmkanten är lite uppfläkt...


Repa...

Hur i hela friden är det möjligt att "toucha" en annans bil så här mycket utan att märka något eller ge sig till känna???? Hur kan man vara så oärlig! Detta hände på Storgatan mitt emellan Öhmans mattor och vårt kontor ca 13.40. Om du var i närheten och såg någonting så hör av dig! Och med tanke på backspegelns infällning (helt oskadad) så måste bilen nästan ha kommit över på fel sida...

Så imorgon får jag alltså åka till Forslunds igen... För tredje gången på ett halvår! Det är ju helt otroligt! Varför ska alla köra på min bil??? Ja, nu har jag avreagerat mig lite i alla fall. Jag är fortfarande irriterad men faktiskt mest beklämd över någons oärlighet!

Ja, jag ska sätta mig och skriva färdigt morgondagens "Emma"-text. Kanske är jag på ett passande humör? Kanske inte? Vi får se hur det slutar. Tror jag får ta en promenad senare så att jag åtminstone sover i natt. Fortsättning följer. Som vanligt!

Kommentarer
Postat av: Lars-Erik Holmström

Ja, vad ska man säga. Jag har också blivit drabbad av en smitare som trängdes på E4:an utanför Norran så att jag körde på en annan bil...

2011-05-19 @ 19:00:48
URL: http://www.nojessajten.se
Postat av: Ola T

Finns det några raggare kvar? Dom brukade ju ”göraen repa på stan”...

Allvarligt talat. Det är verkligen sådana här saker som kan göra en riktigt arg.

2011-05-19 @ 19:28:09
URL: http://olatheander.wordpress.com
Postat av: Maria

Förstår din ilska jag kokar av vrede här vid datorn, jävla idiot måste ha fått sitt körkort i ett flingpaket på Willys. Hoppas du hittar vittnen, kan inte maken lägga ut bilder i en känd tidning här i stan?

Kan det bli så att Emmas klantiga make har varit ute och kört bil..Hoppas verkligen du får sova gott i natt. Kram :)

2011-05-19 @ 22:31:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0