Vaxholm 2!

Inte för att det händer så mycket här men jag skriver väl några rader i alla fall. Idag skiner solen men molnen kommer och går så man får passa på att slänga sig i solstolen medan den är framme. Just nu befinner vi oss under ett moln igen varför jag gick in till datorn en stund. Alltid har det kommit något mail man måste svara på så den är igång mest hela tiden.

Kärringen med hundarna (jo, hon har tydligen två) är igång som vanligt och pratar till dem som om de vore barn... "Nej, men inte kan du väl skälla på den där. Det är bara en som har ryggsäck på sig..." och "Ska du gå och kissa Nisse?" Mannen heter tydligen Rolf så det kan inte vara honom hon menar. Eller? Hur som helst lämnar hon inte platsen och några långa promenader får de stackars djuren inte... Det syns också på hennes kroppshydda! Maken hummar lite då och då så man förstår att han lever! Haha! Han verkar rätt luttrad. Men nu packar de ihop och åker så det kommer att bli tyst här ute...

Igår kväll blev det grillning och jag måste visa upp den enorma grill vi har med oss:


Haha! Vilken jätte! Men det funkade bra när man hade bra kött i alla fall!


Maken verkade nöjd med maten! Eller var det ölen?

Hur som helst så vet vi inte hur dagen fortlöper. Kanske blir det en båttur in till stan eller så promenerar vi bara till Vaxholm för middag. Det är skönt att ta dagen som den kommer!

Kommentarer
Postat av: Ola T

Vad härligt att ni har det bra och kul!

2011-06-16 @ 18:55:31
URL: http://olatheander.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0