Oh, what a night!

Oj, oj, oj! Vilken fantastiskt lyckad dag och kväll det blev igår!!! Jag är så nöjd med allas insatser och med resultatet att jag nästan spricker! Haha! Ja, ni förstår säkert att när man planerat ett evenemang under flera månader så är det verkligen premiärkänsla när man väl genomför det!

Hur som helst blev det en fantastiskt trevlig dag. Jag började med att kolla förutsättningarna för dagens föreläsningar och hämtade sedan vår föreläsare Elaine Bergqvist på flyget. Hon är retoriker och skulle prata under temat "Snacka snyggt" för både personal och inbjudna gäster.


Och retorik är inte konsten att tala - det är konsten att få andra att lyssna. Och det kunde hon verkligen! Fy fanken (om man nu får säga så) så bra hon är på det hon gör! Hon flyttade över teorin till vår vardag med roliga exempel och praktiska övningar.


Det blev många både överrumplande och igenkännade skratt! Och vi fick lära oss att man har tre minuter på sig att få andra att gilla en själv, sedan är det kört! Allt handlar om nyfikenhet, välvilja och trovärdighet.


Rolig, kunnig, självironisk, medryckande... Ja, superlativerna är många och har ni chansen att lyssna till henne eller köpa en föreläsning - gör det! Vi var alla djävulskt nöjda! Följ hennes blogg på http://www.snackasnyggt.se/blog/


Efteråt var det dags att duka upp lunch för alla gäster. Stressigt och varmt men supergott! På eftermiddagen var det dags för nästa gäng som skulle lyssna på henne på engelska. Här åkte jag vidare för att se till att vi blev klara med lokalen till kvällens festligheter.


Vi höll till i Hallen på Nordanå som är en kanonbra festlokal och så här färglatt och fint blev det till kvällens "Flower Power" tillställning!


Anna Nilsson hade dekorerat den tidstypiska Folka som vi hade ställt vid entrén. Snyggt!


Vis sextiden började gästerna strömma in och många hade anammat temat!


Drink, tilltugg och "close-up-trolleri" av Peter Brynolf som skapade god stämning omkring sig!


Middagsbuffén signerad Nordanågården höll sig också till temat och var jättegod!

Festen kom igång och det blev snabbt hög stämning och jättevarmt!!! Det var inte många fönster som gick att öppna och då förstår ni att med en värme på 30 grader utomhus så blev det stundvis olidligt hett där inne... Men alla de trevliga gästerna fick bensträckare utomhus med jämna mellanrum och var därför hur taggade som helst när vi drog igång de olika underhållningspassen!


Trollkarlen Peter Brynolf gjorde ett helt galet pass där han började med ballonger och slutade med "ballar"! Haha! Ja, han tog upp gäster, surrade, trollade och slutade hela showen helt naken! Magiskt kul! En kanonbra entertainer!


Ja, ni ser ju att det var otroligt uppskattat!


Sedan fortsatte festen med mer musik! Här ser ni mig i min snabbfixade festklädsel! Glasögonen skulle väl ha varit större och rundare men man måste ju kunna se också...


Håkan och Malin vann tävlingen och kvällens bästa klädsel!


Sedan drog ett gäng ur "Hair-ensemblen" igång låtar från musikalen. Här ser ni Joanna Perrera och de var hur bra som helst! Jag älskar själv den odödliga musiken och här blev det både succé och medryckande allsång till de gamla slagdängorna! Och titlarna stämde bra med dagen, eller vad säger ni om: "Let the sunshine in"!


Stämningen kom igång direkt!


Slutligen var det dags för sveriges bästa partyband "Smalare än Thord"!


Det blev fullt ös direkt! Och det var det verkligen hela kvällen! Supertrevliga människor på en fest för ett företag som verkligen satsar på sina anställda!

Det är verkligen hur kul som helst att jobba med arrangemang eftersom man får boka in de bästa! Nu ska vi bara röja lokalen och forsätta dagen festligheter. Min kollega Jörgen tar hand om lokalen och jag om festen! Haha! Nej, det kan tyckas orättvis men det är helt OK säger han. Nu dusch och sedan ut till Boviken för sommarlunch! Tack alla som gjorde gårdagen till ett kanonevenemang!

Kommentarer
Postat av: Jessica

Hade lyckan att få lyssna på Elaine för några år sedan.

Hon är helt fantastisk!

2011-07-05 @ 20:41:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0