Bjuröklubb!

Inte förrän idag bestämde vi att det blir lite lokala utflykter den här helgen! Fint väder gör också att det är svårare att få elplats på den camping man vill (alla vill ju till havet) så därför skippade vi campinglivet och beslöt att se oss om här hemma med lite picknick! Därför packade vi kycklingsallad, dryck och kaffe och åkte ut till Bjuröklubb.


Man har ju sina favoritställen! Promenad mot Jungfrugraven och sedan viker man av mot Sillhällarna! Det är ett underbart uflyktsmål!


Efter några hundra meter genom skogen öppnar naturen upp sig! Hällor och hav!


Maken först som den värsta "lastmaskinen"! Han är snäll!


Vi dukade upp lunchen på en gång! Vacker utsikt från "vårt bord"!

Sedan var det dags för lite avkoppling. Vi hade med oss böcker men det blev mest att sitta och kika på havet, dricka kaffe och luta sig tillbaka mot klipporna! Men jag gick även en sväng med kameran. Många fina stenar och formationer!

   
A, B och C! Kanske inte klockrent men med lite fantasi!


Drake?


Flodhäst? Ja, jag har nog ganska mycket fantasi... :)


De enda människor vi träffade var lustigt nog ett par av grannarna på gatan! Kul! Annars var jag mest intresserad av vatten idag. Det blåste en del och då är det hur mysigt som helst att bara sitta och försöka fånga vattnets rörelser med kameran!



   
   
Det här är kanske bara roligt för mig att titta på men det är inte jättelätt att ta bilder precis när vattnet studsar upp... så jag vill se lite olika försök på bild! Ibland måste bloggen vara till för mig också! Haha!


Men visst är det vackert?


Och lite mäktigt?

Jag måste nog göra en föreställning om vatten och vågor eftersom jag har fulla kameran med bilder av det här slaget... Då har jag ju i alla fall gott om illustrationer... Haha! Ja, jag behöver kanske inte säga att jag trivdes idag?


Det syns kanske... :)


Ja, jag tror inte att maken misstrivdes heller!


Han ser nästan badsugen ut! Han var i alla fall modig som gick ut på de blöta stenarna. De blir ju en aning halkiga när det går sjö...

   
Men allting har en ände så efter några timmar var det dags att säga adjö till denna vackra miljö!


Och ta en sista titt på havet!


Hejdå! Nu är det bara att...


...följa fotspåren hemåt! Men innan hemresa måste vi ju besöka gästhamnen!


Här ligger båten som jag naturligtvis gick ombord på för att shoppa!


Tagen på bar gärning med ett kilo rökta räkor och aioli! Kvällens middag!

En kanontrevlig dag som avslutades med god mat och trevligt sällskap! Vad vi ska hitta på imorgon återstår att se! En sak är säker: Man behöver inte alltid åka långt bort för att ha trevligt på semestern!


#1 - - Ola T:

Underbart att se bilderna och läsa texten! Fortsätt med det. Alltid.

#2 - - Jessica:

Fick njuta av nyfångade abborrfileér från den båten förra veckan. Det var årets bästa måltid hittills! Kan bara slå det med nyrökt flundra på Fårö som jag tänker äta nästa vecka :)

Håller för övrigt med Ola T - Underbart. Fortsätt. Alltid.

#3 - - Monica:

Tack snälla! Ni för gulliga! Och aborre smakar mums!