Vackert ute!

Vaknade av väckningen även om jag tyckte att det var en ytterst svag signal även i vaket tillstånd. Väckningssignaler SKA vara höga! Eller åtminstone möjliga att ställa om för en sömnglad person som jag. Ja, man kanske lär sig höra den vad det lider. Värst är ju att jag inte längre kan lita på väckningen om jag MÅSTE upp. Nu har jag ju några timmar på mig innan jag ska iväg.

Tänkte plocka bort ljusstakarna i fönstret som är bland det sista som återstår av julen men vi får se om jag ids. Det såg lite lockande ut med en promenad men jag tror att det stannar vid en stunds skottning. Skönt ändå att komma sig ut när man sen ska befinna sig i en mörk "håla" i åtta timmar... Men där lyser ju publiken upp! Nästan helt utsålt både idag och imorrn! Kul! Det återstår för övrigt väldigt få biljetter även resten av säsongen. Väldigt olikt fjolåret som jag tror gick i sparandets tecken både bland företag och privatpersoner. Nu verkar vi vara på G igen!

Tomt i huset nu när barnen åkt hem. Maken jobbar så det är bara jag och katterna som håller ställningarna. De har fått en ny klöspinne som vi trodde skulle bli världens grej men båda verkar snarare rädda för den... Går snart under beteckningen "mindre lyckat köp".


Farlig? Nja, jag vet inte...

#1 - - Ola T:

Räcker det inte med att du har klös? Ska katterna ha det också?

#2 - - Monica:

Haha! Ja, de har nog klös de också! Men tyvärr verkar nya fåtöljerna vara populärare än pinnen och det känns inte helt OK...

#3 - - Ingrid:

Kom förbi och låna "katt-gose-spray" så ska du se att köpet blir en succé!