Vi gjorde det igen!

Tillsammans med fantastisk publik gjorde vi det igen! Ännu en höjdarkväll med Mens Night! Ni är för otroligt glada och positiva! Stora kramar till alla er som var där! You made my day!!! Och det bästa med dagens show är väl också att det var den sista urladdningen innan jag ger mig själv välförtjänt ledighet ett par veckor framåt. Det behövs verkligen!

Man kan tycka att det inte är så märkvärdigt att stå på scenen men det är en koncentration och ett fokus som verkligen tar på krafterna eftersom man ju alltid vill ge allt! Nu är jag fortfarande lite hög efter föreställningen men imorrn ska jag bara koppla av och njuta! Njuta av en fantastisk spelperiod med revyn och denna underbara sockerkick som de här två föreställningarna har varit! Men jag varnar er: Vi kommer tillbaka med förnyade krafter!!! :)

Nu blir det lite slappande igen i den berömda TV-soffan som så sällan får besök av min breda (eller ska jag säga smarta?) bakdel. Hög tid att träna upp sittmusklerna! Kram på er alla!!!


Här är den! Bakdelen alltså! Haha!
#1 - - Anita K:

Grattis till eran succé!!! Bokar redan nu 4 biljetter till föreställningen i Luleå :) Har tre vänninor som kommer att uppskatta det mycket! Och det där med den smarta baken; den har jag stulit!

#2 - - Monica:

Tack snälla Anita! Ja, vi kommer till Luleå i höst och kommer att bestämma datum i dagarna! Ni är så himla välkomna! Kul att du vill se den igen!!! Kram!

#3 - - Mariana:



Vilken föreställning! Herregud jag har träningsvärk i käken i dag. Tack för en helt fantastisk show jag är sååå glad att jag fick möjlighet att se Er.

Ha nu en skön och välförtjänt semester...

Kraaam

#4 - - Monica:

Åhhhh tack Mariana! Så kul att ni kom!!! Vi känner oss också lite överkörda av tåget idag men det är ju som det ska vara... VI ses! Kram!

#5 - - Ola T:

Njut nu! Men det verkar du göra hela tiden!

#6 - - Monica:

Haha! Ja, jag är nog en ganska positiv person Ola! Men nu ska jag njuta extra mycket!