Man duger!

Blev väckt imorse av flyttfirman som befann sig på Nordanå för att lasta våra prylar och för andra gången den här veckan slängde jag på mig täckkläder och mössa för att starta dagen innan jag egentligen hade vaknat... När jag kom hem gick jag därför och lade mig igen! Skööönt!

Sedan har det blivit lite sittning vid datorn och ett högst njutbart besök hos frissan! Tack Sara för ett snyggt jobb med både färg och klippning! Och när jag sitter där med färg i håret brukar jag bläddra igenom Svensk Damtidning. Ja, det är inte så att jag direkt längtat efter den men det är lite kul att se på kändisbilder. Intressant att se bilder på människor som är helt släta i hyn trots att de fyllt 70...

Nåväl, där bland kädisarna dyker det upp en bild på en gammal kändis som nu blivit 60 år. Trots alla lyftningar ser hon dock ut som 90! Eller vad säger ni om denna bild på Björn Borgs gamla kärlek Loredana Berté?


Så gräsligt! När hon gjorde läppförstoringen verkar hela ansiktet ha svullnat... Hon borde ha gått till frissan också! Den där utväxten heter verkligen duga! Hon klädde sig dessutom som hon gjorde när hon var ung. Till denna skinnjacka hade hon en mikroskopisk jeanskjol med dragkedjor... Jag insåg ännu en gång att jag duger som jag är! Tack och lov!

Till middag gjorde jag ett litet experiment. Jag och Emilia åt en god lunch i Göteborg bestående av wookade nudlar med köttfärs. Min efterapning blev helt OK men inte riktigt lika god. Jag fräste upp köttfärs, saltade och pepprade samt blandade ned mango chutney, sweet chilisås, teriyakisås, soja, lite köttbuljong och sambal oelek. Därefter kokade jag nudlar och wookade lite vitkål och purjolök och blandade allt. Ja, helt OK. Maken åt tre portioner och det är väl ett bra betyg...haha!

Nu blir det lite TV och sedan ska jag plocka ihop bilder och info från vår resa till Kroatien. Imorrn förmiddag får jag besök av Ulfs moster och man som ska åka dit. De skulle också ta med sig semlor... Mums! :)
#1 - - Ola T:

Det är nog tur att man är nöjd med sig själv – hur ska man kunna vara annat? Undrar om Loredana är det också? Semlor har jag förresten inte hunnit tänka på än. Men det hinns med!