Skön avslutning!

Ja, det blev en riktigt härlig juldag! Mycket mys och läsning i soffan. Av någon anledning är man också hungring hela tiden och när middagen närmade sig började det kurra ordentligt i magen - men dock inte av längtan efter mer julmat!

Därför drog sonen igång ännu ett soppkok! Han har lite dille på det just nu och det tackar vi för. Skönt att någon annan har idéer när man själv känner sig så där lagom mosig. Vi rensade lite i grönsaksförråden och komponerade gemensamt ihop en het asiatisk grönsakssoppa med risnudlar!


Jojo! Smakade mycket bra och vi åt t o m med pinnar! Lite bröd stekt i olivolja kompletterade måltiden. Vi var ett kort tag inne på att hämta pizza men det här var nog mycket bättre ur alla aspekter! Man vill ju inte vakna ännu en natt med ont i magen...

Har skjutsat och hämtat brudarna ett par vändor och nu tänker jag gå och lägga mig! Nöjd med dagen och blir det en bra sovnatt så kanske man åker ned på Mellandagsrea på stan imorrn? Men vi tar en sak i taget. Det kan hända det blir hämtning i natt... Först sömn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0