Julafton 2!

Det blev en stunds vila innan nästa familj kom på besök. Vi bänkade oss vid TV:n och Kalle Anka men efter en halvtimme sov tre fjärdedelar av familjen... Haha! Maken tog några bilder men de tappade hakorna sparar vi för privat bruk!


Här har dock dottern piggnat till igen! Hon gillar fortfarande presenten!


Och här har nästan alla i makens fina familj anlänt! Vi började med lite glögg!


Vi som inte skulle ha så många julklappar i år... Men vi var inte ensamma om det.


Med fler gäster kom det fler klappar!


Och några till! Ja, vi sa alla att det måste ha blivit något fel det här året men alla tycker ju så mycket om att ge! Att göra någon annan glad är det bästa som finns!


Efter en stund var det dags att äta igen! Farmor kokar alltid risgrynsgröt till kvällen och till detta mera pålägg! Man behöver inte gå hungrig sådana här dagar...  Här är det barnens kusiner som hugger in på fiolen!


Och här är det familjen!


Supertrevligt och mycket skratt! Jag och Ulfs syster fick ett sånt härligt anfall som nästan inte gick över... En riktigt härlig familjedag på alla sätt! Och mest roligt är det ju att alla ungdomar är med! Barnen ÄR julen! :)


Här har vi börjat hugga in på klapparna! Själv fick jag mer än man kan begära och är mer än nöjd! Allt var bättre än bra och jag har verkligen en så omtänksam familj! Guld! Tack alla!


Sonen fick också lite kläder och gillade de röda byxorna!

Nu sitter vi nedsjunkna i soffan, alla har åkt hem och vi njuter av att ha haft en alldeles fantastisk julafton! Och känner man efter ordentligt så kanske man också skulle kunna trycka i sig ännu en skinkmacka innan sängen... Är det verkligen möjligt? God fortsättning på er alla och stort Tack till våra familjer som gjorde det här till en så bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0