Texter, lax och match!

Det blev mycket gjort idag! Tog igen den sega morgonen med mycket skrivande! Fler texter producerade gör att jag kan känna mig riktigt nöjd! Imorrn ska vi ju jobba vidare med vårt manus och därför känns det extra bra att ha något att visa upp. Bra jobbat Monica! Jag måste ju berömma mig själv när jag tycker att jag är värd det. Om texterna går att använda är en annan sak men det är ju så det funkar. Vissa saker blir bra och andra får man kasta eller spara till en annan föreställning.

Till kvällens middag var det dags att plocka fram den inkoka laxen som blev riktigt, riktigt god!


Ser kanske inte så aptitlig ut men den smakade desto bättre!

Jag skar upp en laxsida i stora tärningar, kokade en lag på vatten, vinäger, citron, lagerblad, morot, lök, salt, socker och vitpepparkorn, hällde hälften i en plastlåda, i med laxtärningarna och resten av lagen. Sedan var det bara att låta det kallna och stå i kylen över natten. Gott! Och framför allt väldigt enkelt!

Sedan fick vi också främmande idag. Först av farmor och farfar och sedan av Ulfs syster och man. Trevligt! Hängde också med och kikade på fotbollsmatch där barnens kusin Victor mötte Sunnanå med sitt Bastuträsk. Jättekul att gå på fotboll även om matchen stundom var lite ojämn...


Berith och Krister ser ändå taggade ut och det gör också Victors bröder Philip och Emil som satt bredvid och ömsom hejade och ömsom dömde ut. Motståndarna alltså!


Men det var så här det såg ut mesta delen av tiden. Mycket blått...


Det var tur att Bastuträsks målvakt Jimmy gjorde en del sensationella räddningar! Han var hur bra som helst även om ett par bollar ju slank in på grund av övertaget...


Skada på en spelare i Sunnanå gjorde att de fick några minuters vila...


Men efter en stund var matchen igång och Sunnanå satte sin tredje...


Ett par situationer mot det motsatta målet gav matchen lite spänning!


Men mestadels hade deras målvakt inte särskilt mycket att göra...

Kul var det i alla fall att både träffa Berith och Krister och att gå på fotboll! Sedan Emilia slutade spela blir det mer sällan och man saknar det faktiskt! Nu är det tydligen fotboll även på TV:n så det här verkar vara ett nöje som fortsätter - fast kanske inte som åskådarna vill. Maken ropar just till sonen att vi ska ge tillbaka Malmö till Danmark... Nej, nu är det slut för idag. Laddar för en god natt och en bra arbetsdag imorrn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0