Roligt!

Idag är det 1 april och man måste väl se sig om hela dagen för att inte trilla dit. Ska SM-finalerna spelas i Umeå? Kommer Victoria och Daniel att bygga stuga i Bjässviken? Nja... Det finns otaliga skämt utlagda på nätet som t ex:

Hundbajs kan återvinnas till miljövänliga fyrverkerier. För varje hekto hundbajs som lämnas in till återvinning betalas fyra kronor. (Länstidningen Södertälje)

Samtliga bildäck ska finnas i fordonet under färd. Vinterdäcken ska ligga i bakluckan på sommaren och sommardäcken ska följa med på vintern (Länstidningen Östersund).

Men sämst var ändå: Mest försynt i april-skojandet är nog Västerviks-Tidningen, som meddelar att turistbyrån ska målas om från ljusgul till grön.

Måste idag också citera Emilia som skrev detta underbara inlägg på sin blogg http://emilias.spotlife.se/ Men detta var inget skämt!

"… halva nöjet med att se sm-slutspelet i ishockey. Max Grinndal. Han gör min dag varje gång han öppnar käften och man skulle kunna tro att han är inne på sitt fjortonde praktikant-år och fortfarande inte lärt sig hur man pratar i en mick. Humor i stundens hetta, tack tv4!"


Kommentarer
Postat av: David Lindgren

"man skulle kunna tro att han är inne på sitt fjortonde praktikant-år och fortfarande inte lärt sig hur man pratar i en mick"Tack!! Då är jag inte ensam om att tycka de :D

2011-04-04 @ 00:06:35
Postat av: Monica

Haha! Nej, vi är nog många som blir rätt störda... :)

2011-04-04 @ 09:28:33
URL: http://monicalindgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0