Kalaskväll!

Nu har vi firat brorsan - igen! En helkväll på Allstar slutar med att jag nu (som vanligt) är mätt som en gris och ungefär lika tjock... :) Det kostar att ligga på topp! Det blev hur som helst en riktigt trevlig afton även om den inleddes med hockeyförlust mot FBK. Men hockeyn får vi styra upp på tisdag då jag ska på ladan. Nu gällde att gå ut hårt och äta god mat med mina bröder och lite kompisar.


Födelsedagsbarnet, tillika min bror, Lars och hans kärlek Bettan!


Övriga gänget. I förgrunden: Tobbe och Anki!


Min yngre och lika glada bror Roland och Lars jobbarkompis Martin! 


Martin var en trevlig schweizare som faktiskt bara bott i Sverige i 5 år. Det framkom när vi hade pratat en stund men var något man absolut inte kunde gissa eftersom han pratade helt oklanderlig svenska! Så otroligt bra han lärt sig vårt svåra språk på kort tid. Imponerande!


Vi skulle ta bilder och skicka till lillasyster Malin...


...men det är inte så lätt att fatta hur telefonen fungerar! Haha!

 
Ja, jag och maken fick också vara med på ett hörn! Som ni ser är alla glada och värre skulle det blir när Lars drog igång alla vilda historier från sin ungdom! Jag fattar inte hur han minns alla galna händelser! Hur som helst höll vi på att skratta ihjäl oss! Kolla in kroppsspråket! It goes in the family! :)

  
 

Roland hade inte långt till tårarna! :) Efter kanongod mat (riktigt mör och saftig entrecôte!) var det dags för en glassbomb till födelsedagsbarnet!


Han blev kanonnöjd och verkade t o m tro att han fick den söta servitrisen...haha!

     
Smarrigt så det förslog! Han bjöd naturligtvis laget runt!


Jag och maken avslutade med kaffe och chokladglass! Efter middagen dök det upp fler arbetskompisar som hade varit på konserten med Jerry Williams. Då kände jag att det var dags att åka hem - man håller ju själv på att vara äldre... Ett riktigt trevligt firande som förmodligen inte har tagit slut ännu!
#1 - - HannaH:

Hah, lars kom ju förbi mig på jobbet efter att han kom fråån er! :D lite roligt ;)

#2 - - Monica:

Haha! Ja, det kan jag tänka mig! Han var säkert i god form! :)