Barca 9 - God mat!

Sent igår kväll tog vi en promenad upp på Passeig de Gracia och hittade en suveränt trevlig restaurang! "Citrus" heter den och ligger en trappa upp med fönsterbord och utsikt över gatorna utanför. Jag försökte t o m ta en bild på lång slutartid av den snygga fontänen och livliga trafiken...


Men då kom en buss... haha!

Nej, tillbaka till restaurangen som vi verkligen gillade! På markplan var det en person som tog emot, hänvisade upp och där blev vi emottagna, fick sitta ned medan de gjorde i ordning vårt bord som en minut senare var klart. Snabb och tydlig service!


Här kollar vi menyerna och ni ser lite av utsikten. Jag blir lycklig när jag ser den här bilden! Tänk att vi fått umgås med barnen en hel vecka. Otroligt att de står ut med oss!


Ja, ni fattar ju varför vi är så glada! :)


Snyggt inrett i svart med ljusa möbler och ljussatta väggar. Smakfullt!

Sedan fick vi suverän service av oerhört proffsig personal! Hovmästaren hade
t o m öronsnäcka (som Säpo) för att ha koll med kök och annan personal. Imponerande! Det var dessutom ganska billigt att äta där så det här är en restaurang jag verkligen kan rekommendera!!!


Jag åt "Veal rounds" som var små bitar rostas med små ostfyllda knyten och god sås. Resten av familjen åt en hemgjord och perfekt mediumstekt hamburgare (ja, utan bröd och lika snyggt upplagd som min mat). Alla blev suveränt nöjda och därför blev det också dessert!


Catalansk Crème Brulee som är det här områdets specialitet! En vaniljkräm med lite bränt socker. Under låg en bädd av skogsbär. Riktigt gott!

Och priset var alltså ingenting att säga om. Varmrätterna kostade kring 10 Euro och desserterna hälften. Vi åt och drack hela familjen för drygt 80 Euro! Vi har naturligtvis ätit billigare också under den här veckan men absolut inte med den här kvaliteten och servicenivån! Jämfört med Sverige var det ett rent klipp!

Nu lyser solen och vi ska ut igen i det vackra vädret! Ikväll blir det El Classico på Barcas egen Sportbar! Kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0