Otroligt pigg!

Det blir mycket snack om sömn men det är tydligen något centralt i mitt liv... haha! Förra natten sov jag 11 timmar (?!) och inatt 6. Känner mig förvånansvärt pigg i alla fall och hann undan en hel del saker redan före lunch! Jodå, det finns fördelar med att komma sig upp!

Hann också springa en sväng på stan för att köpa lite saker till helgens föreställningar och passerade min favoritaffär Bokia där jag var tvungen att (nej, helt frivilligt) bunkra upp med ny litteratur. Där blev man på riktigt gott humör eftersom personalen också hade klätt ut sig. De hade haft besök av en skolklass och det är ju Halloween. Kul initiativ! Det här är dock den snällaste och sötaste vampyr jag har träffat:


Ja, nu ser ni också dagens skörd! 3 nya!

Sedan var vi bjudna på jul-lunch (jo, ni läste rätt) på Fronta! Det här är en tradition som vi hoppas ska fortsätta. Julmat är ju något man kan bli ganska trött på framöver men första gången är det verkligen supergott! Micke Granström servade och vi åt! :)


Ni ser ju med vilken finess han också häller upp i glaset! Själv hade han hunnit med ett antal jultallrikar i höst och valde därför att ligga lågt...


Men Bengt lät sig väl smaka!

Vi köper alltid en hel del prylar till revyn och det är faktiskt utomordentligt skönt att göra detta i lugn och ro. Det finns ju en hel del att välja på så det tar en stund.


Här pratar den "tunnhåriga" delen av företaget kepsar och mössor mitt i "leksaksbutiken"! Nu har vi gjort en önskelista som vi sedan ska bryta arm om...

Sedan hann jag iväg på ett bra möte och nu ska jag förbereda mig för helgens föreställningar. Mens Night spelar en "lightvariant" i Umeå imorrn för VK:s kunder och på lördag bär det av till Arvidsjaur för show på Laponia! Innan vi åker imorrn ska vi först göra en intervju på radion. De ska göra en sändning om både Mens Night och Ladies Night nu inför helgens show i Skellefteå. Synd att vi inte kan vara med imorrn eftermiddag på direktsändningen. Då riggar vi i Umeå.

Nej, nu ska här pluggas text. Det var ju ett tag sen vi spelade...


#1 - - Ola T:

Det är så härligt att läsa det du skriver och den energi som du utstrålar. Förmodligen också när du sover, men det ska jag snacka med Ulf om när och om jag träffar på honom.

Lycka till i helgen.

#2 - - Monica:

Kära Ola! Tack!

Men på natten utstrålar jag nog ingen energi alls! Möjligen snarkar jag och det kan Ulf verkligen bekräfta! Haha! Nu bär det iväg så håll tummarna! :)