Inlandet tur OCH RETUR...

Efter en stadig frukost satte vi oss i bilen och åkte mot Arvidsjaur! Att jag skriver RETUR i rubriken har mycket att göra med att jag får lite lappsjuka när jag åker "inni lanne". Det blir glesare och glesare mellan gårdarna och själva husen ser också mindre och mindre fräscha ut... eller har jag fel?

När vi kom till Glommersträsk konstaterade vi dock båda två att "här vill vi aldrig bo"! Eller vad säger ni om en kväll på Centrumbion?


Nja...

Färgen har flagnat, eternitplattorna grånat och putsen på husen ser skabbig ut. Det luktar avflyttning... Hoppas, hoppas, hoppas att det är bättre än det ser ut och att folk trivs och mår bra!

Men skogen på väg till Arvidsjaur är inte bara till för renarna. Den är också värsta annonsplatsen! Eller vad säger ni om den här skylten en bit hitanför Abborträsk?


Spelsugen? Det är ju ändå lördag!

Som ni ser är det vinter och när vi kom fram ser vi första snödrivorna! Inte mycket men ändå snö och vinter! Här skulle du har varit Emma! (Har en kompis som älskar snö! Ja, hon är bra i alla fall...) Inne på hotellet möts vi dock av värme och glädje! Kristofer, som är hotellchef och ägare, tar emot oss och håller nu på att fixa så att vi får lite mat! Inlandet eller inte - det känns ändå som att komma hem! :)


Kristofer framför scenen som vi nu riggar. A nice guy!

Mat, soundcheck, vila och sedan show! Ska bli kul eftersom nästan 200 pers bokat en hotellweekend för vår skull!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0