Mmm...

Många M har förgyllt min dag: Många meningsfulla manusstunder, mersmakande malin&martin-matupplevelse, mysigt My-bad, monarkisk mångfald, mervärde mm! Många M blir det...

Måste börja med att lägga in en länk till vår intervju i 24 norrbotten som har sänts över det mer nordliga länet idag. Vill ni höra vad vi hade att komma med kan ni kika på: http://www.24norrbotten.se/#category=5054240&date=latest&clip=5792163&startTime=0m0s  Det blev lite småkul. Min recension av mig själv är att jag blir mer och mer blekfet för varje dag som går, jag drar upp överläppen när jag pratar som om jag vore väldigt kritisk fast att jag är glad men jag uttrycker mig fortfarande riktigt bra! Ris och ros med andra ord!

Nästa punkt är årets revymanus. Äntligen har grabbarna fått tummen ur det berömda arslet (ursäkta ordvalet) och producerat sina texter. Bra jobbat grabbar! Det känns riktigt bra och jag har äntligen fått sätta ihop allt material till ett manus som känns både kul och nyskapande! Jag har också fått göra en lista på ordningen och en struktur på föreställning som gör att jag fått grepp om helheten och därför känner mig mindre stressad! Skönt! Vår målsättning i år är också att tänka nytt och jag tror faktiskt att vi är på väg dit! Bra möte idag också där vi gick igenom det mesta och bollade idéer och lösningar med Kågis som ju ska regissera. Nu ska det bli riktigt roligt att repetera på allvar!

Sedan blev jag bortbjuden på middag hos Malin och Martin och fick supergoda fetaostfyllda grekiska köttbullar (bifteki?), ratatouille, rostade rotsaker och tzatziki. Hur gott som helst! Synd bara att man blir mätt... Och eftersom jag för ovanlighetens skull hade tid över så passade jag på att bada My medans föräldrarna fick göra annat. Att vara med henne har en väldigt positiv inverkan på min stressnivå så mitt tips till alla uppjagade är att låna ett mindre barn en stund! Kul att vara centrum för hennes uppmärksamhet!


Fast ankorna tar också rätt mycket plats... haha!

Sedan var det pyjamasdags och provning av ett par nya kanintofflor som hon har ärvt. Riktigt söta och väldigt populära! Lite "photosession" med tofflor och "kisse":

   
Men man kan ju inte sitta stilla hur länge som helst! Vad begär du?? Och det var ju tofflorna vi skulle kika på!


Så här är de: Tofflorna! :)

Sedan drog jag iväg på teater! Jag var inbjuden till en provföreställning av "Kändisfeber" som har premiär på lördag. Riktigt kul! Det jag från början trodde skulle vara en lite "glättig" pjäs om kändislivet visade sig ha betydligt mer botten. Det var en bra genomlysning av kändisskapets avigsidor med en svärta som berörde! Det är en pjäs "i tiden" som passar bra att spela idag när människor kan bli kändisar över en natt och blir just detta bara för att de råkat synas på TV! Men vad händer när åren går och lamporna slocknar? Aktuell, rolig och tänkvärd! Gå och se den!

Sedan är den väldigt modern och filmisk i sin uppbyggnad vilket var jättespännande! Man varvade spelscenerna med förinspelade scener som projicerades i den stilistiska dekoren. Snyggt!!!


Det här gillade jag jättemycket!

Nej, nu är det bara att tacka för idag. Ska förbereda mig för morgondagen (i den mån jag nu kan det) då jag ska sitta med på en hel eftermiddagsföreläsning och direkt efteråt, som Emma, referera de viktigaste punkterna. En utmaning!

Slutligen vill jag bara säga att jag inte kan förstå hur man inom kyrkan kan rösta igenom att nattvardsvinet måste få innehålla alkohol!!! Det är ju att utestänga en stor del av befolkningen som inte tål alkohol från denna högtid! Varför? För nöjet att på en söndag få i sig en matsked 12%-igt rödtjut? Jag är skeptisk!

Kommentarer
Postat av: Ola T

Bra och koncis slutkommentar!

2010-11-19 @ 12:37:58
URL: http://olatheander.wordpress.com
Postat av: Maria

Har just lyssnat på intervjun uppe i Luleå, blir ännu mer sugen att se föreställningen. Och nu måste jag kolla din blogg varje kväll. Ska ge mig till känna nästa gång vi ses på stan...Maria

2010-11-19 @ 21:58:21
Postat av: Monica

Tack Ola! Jag kände att jag var tvungen att reagera! Och Maria, ge dig till känna och kom på showen!

2010-11-19 @ 22:45:46
URL: http://monicalindgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0