Städning och kabeldragning

Det är konstigt så mycket arbete det följer med nyinköpta prylar. Idag har vi packat ihop emballage, ställt in "lagervaror" som värmeljus och (nej, det blev inga servetter) glödlampor mm. De nya fåtöljerna innebar också att koskinnet, efter en kort förhandling, åkte in i förrådet och ny matta inköptes till rummet.

Maken har mest ägnat sig åt kabeldragning p g a den nyinköpta digitalboxen. Internetkabel ska ned till rummet och el upp till vinden för kommande byte av router... Jisses! Förr var det bara att sätta in kontakten. Glad att vi har bästaste Fjällström att rådfråga! Nu för tiden behöver man en "personlig tekniker" lika mycket som en personlig tränare!

Syster yster har varit här och skrivit ut bilder, Peter och Sara kom förbi för att se om vi hade en soffa att låna ut. De har gett bort sin till sonen innan de hunnit köpa en ny... Och vi hoppas kunna hjälpa dem tillfälligt. Borrskräpet är bortstädat, pizzan står i ugnen och jag längtar efter en stunds läsning i fåtöljen. Märkvärdigt svårt att hinna slappa på helgerna...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0