Jag är rörd!

Det här var min största sceniska upplevelse på oerhört länge!!!! TACK! TACK! TACK! Tack så otroligt mycket till en helt fantastisk publik!!! Ni lyfte oss från första till sista minuten! Vi är tacksamma, glada och rörda!

Ja, vad ska jag skriva? Jag är för ovanlighetens skull mållös... och det vill inte säga lite! Jag är nästan "hög"! Och den här "berusningen" är bättre än den man får med alkohol. Man kan lägga sig med gott samvete och vakna upp med samma glada känsla i kroppen!

Måste tagga ned i soffan och bara njuta! Skellefteå: NI ÄR HELT ENKELT BÄST!


Tack för att ni gjorde den här kvällen till en fantastisk upplevelse!



#1 - - Anna N:

1000 tack för en fantastisk underhållande show!

Hade så bråttom till barnvakten annars hade jag stannat kvar och sagt detta till er "live"

Ser fram emot nästa show med dessa pulverpumor ;)

Kör så det ryyyker!

#2 - - Monica:

Tack själv Anna! Så kul att du kom! Ja, det var verkligen en höjdarkväll - även för oss! Helt fantastiskt publikstöd! Kram

#3 - - Malin:

Tack för att jag fick vara med och dela den här kvällen med dig, om än från publikplats, coh ja, den här publiken var faktiskt fantastiskt bra, ingen ville gå hem liksom! Borta var alla de där " jag går i mitten av sista scenen för jag vill ju få ut jackan och få igång bilen människorna" som ibland går att finna i Skelleftepubliken. Men, så var också detta en av de bästa grejerna som du någonsin gjort, kraaam!

#4 - - Monica:

Tack Malin! Jag är så glad att just DU var där igår och fick dela det här med mig! Det var, precis som du skriver, en ovanlig publik. Som att spela mitt i en stor familj! Hela jag är fylld av värme och kärlek! Tack slutligen för ditt beröm! Det betyder mycket och gör mig otroligt glad!!!

#5 - - Ingrid:

Attans att jag inte fick vara med... Grattis till succén!