Gamla minnen!

Skrivdag idag. Resultat: En sketch. Nöjd? Lite... Kan bli bättre.

I övrigt så ägnar jag mig ofrivilligt åt lite gamla minnen. Här kommer en bild från min ungdom. Jag ingick i något som kallades "Modellgruppen" och vi visade frisyrer under shower på stans uteställen. En tjusig tid helt enkelt... Jag tror att jag blev utvald tack vare mitt tjocka och ganska tacksamma hår samt min "orädsla" att testa nya färger och former. Det har lugnat ned sig betydligt! Minns en kväll på Statt då vi gjorde "Cat people" för drygt 30 år sedan. Här sitter jag i frisörstolen för att bli klar:


Johnaz Bäckman tog bilden och jag tycker att det var en ganska häftig sminkning! Gillar också bristen på dubbelhakor... Herregud så gammal och trött jag har blivit!

Nu ska jag göra i ordning lite material till kunder och sedan blir det middag. En gammal goding idag: Stekt fläsk och stuvade makaroner! Inte bra för dubbelhakorna men kanske för sentimentaliteten! Och sedan är det ju gott också! :)

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Hahaha! Jag tycker du kan testa den där frisyren - och makeupen - igen :D Och jag tycker du är dig rätt lik, så deppa inte över det. Kram <3

2010-11-02 @ 16:49:12
Postat av: Monica

Haha! Tack Ingrid! Du är för snäll! Kram

2010-11-02 @ 21:56:42
URL: http://monicalindgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0