Har vi något val?

Börjar med att referera från dagens uppdrag: Trevligt! Jaha, hur intressant lät det då? 300 snälla ungdomar samlade på Expolaris skrattade kanske inte ihjäl sig åt mina skämt men de lyssnade intresserat och jag fick t o m skriva en autograf!!! Och allt detta före lunch!

Nu över till något helt annat! Valet. Fick en uppmaning av en god vän, unge herr Lundberg, att tillsammans med honom starta ett nytt parti. Han vill för övrigt vara anonym men vi kan kalla honom... Pär. Känns helt klart intressant! Ett parti med tydliga åsikter för och emot, svart eller vitt, ja eller nej. Ja, ni fattar. Ett schackparti helt enkelt! Som värnar om gräsrötterna! Ja, det la jag till själv nu utan att fråga honom... Hur som helst hade han varit på SKL (Sveriges Kommuner och Landsting) idag och blev rädd när han upptäckte att de likställde "vanligt folk" med en besvärande omständighet! Ja, jag blir inte bara rädd, jag känner att jag kan bli riktigt arg. Och besvärlig!

Det är inte bara en gång jag under de senaste månaderna undrat vad jag ska rösta på? Vad har vi att välja på egentligen? Och är det så att man kan lita på ett parti trots att man ogillar partiledaren? Eller driver dessa sina egna frågor över huvudet på väljarna? Det känns med andra ord som om vi behövs! Och vi ämnar gå ut i pressen med vårt program så snart vi fått partistöd...

Hur känner ni inför valet? Gillar ni den dryga och skenheliga översittaren Mona Sahlin som talar till människor som om de vore fem år? Eller föredrar ni "jag vägrar gå på bröllopet men kom gärna hem till mig och gör reportage så att jag får igenom en PR-kupp för partiet" Ohly? Eller "bara vi räddar miljön och får en vågmästarroll så är vi nöjda" = återvinningsexperterna Wetterstrand och Eriksson? Eller kanske äggskallen Reinfeldt, den osynliga mannen Björklund, dansbanssångaren Hägglund eller den beskäftiga komikern Maud Olofsson? Eller ska jag kalla henne vid sitt riktiga namn: Hyacinth Bouquet? Likheten är i alla fall slående!

 

Fast Hyacinth är roligare!

Det viktigaste är dock ATT vi röstar! Det är enda sättet att utestänga rasistiska och nationalsocialistiska influenser! Och det är en fråga jag tror vi är överens om allihopa!Kommentarer
Postat av: Malin

Way to go m autografen!! Vem var mottagaren?

2010-06-21 @ 21:38:53
Postat av: Monica

En ung tjej som heter Marie-Louise. Kul var det!

2010-06-21 @ 22:37:12
URL: http://monicalindgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0