Storforsen - vilket party!

Hemkommen från ett helt fantastisk dygn i Storforsen där alla arrangemang funkade klockrent och vädergudarna var med oss till 100%! När man samlar ihop nästan 300 personer och planerar aktiviteter utomhus är det inte helt oviktigt med vackert väder...

Det blev tidig start för mig och kollegan Jörgen Lindmark från Artistkontoret som har varit min samarbetspartner den här veckan. Den mesta tiden gick åt till att dekorera det stora tältet där kvällen skulle avslutas. Själva bygget gjordes redan dagen före. Mycket fix och trix men bra handräckning av en lokal indrottsförening som vi anlitat.Sedan kom bussarna. Vi började med att checka in alla gäster, äta lunch och ta en promenad upp till forsen. Det finns numera en nybyggd bro från hotellet och gångväg ända upp vilket verkligen kan rekommenderas! Man följer forsen hela vägen och det är fantastiskt vackert!


Som ett lämmeltåg...


Ja, ni ser ju själva hur magiskt det är!


När vi väl kommit upp hittade några av de kinesiska tjejerna snabbt dagens huvudattraktion! Jodå, en livs levande Roger Pontare - som jag för övrigt också träffade rätt nyvaken ett par timmar tidigare. Kanske inte lika "hot" i morgonrock...:)


Det blev en stunds avkoppling på klipporna i väntan på eftermiddagens utomhuskonsert. Och till slut dök han upp. Han är verkligen en exotisk upplevelse! Jag undrar var han shoppar? Men han kanske gör som Lena Ph? Syr egna kläder...?

Överdjävligt bra är han i alla fall! Och det var helt enkelt magiskt att sitta där med solen i ryggen, kanonbra musik, mitt i en så storslagen scenografi!

Ja, vad säger ni? Finns det en mer naturskön konsertscen?


Hasse Hjorteks utmärkta underhållningsorkester spelade och körtjejerna Anna Axelson och Malin Jonsson var också superbra! Det blev standing ovations och dans på klipporna till de sista låtarna. Omdömet från publiken var: Bättre än bra! :)

Så paus för ombyte till middagen som hade fått 80-tal som tema eftersom vi firade Nordic Lights 30-årsjubileum. Detta decennium är nog bland det fulaste av alla när det gäller mode men väldigt roligt blir det när alla ansträngt sig lite extra för att smälta in. Här har vi några av de "piffade" deltagarna:


Jag och Jörgen var inte sämre utan han stoltserar här på bild i kort kavaj och jag i min egen hemsydda kreation från mitten på 80-talet. Tack Malin för att du sparade den åt mig! Jag hade slängt den för länge sedan om den hade varit hemma hos mig men nu kom den fram igen. En orgie i turkos...


Efter välkomstdrink i solskenet gick vi in för att äta middag. Underhållningen och allsången sköttes av mannen, myten och legenden Åke Swahn som verkligen fick igång publiken! Här har han sällskap av gamla spelkompisen "Molle Molekyl" (fråga inte mig vad han heter i verkligheten...). Men det var bra fart på "gubbarna" fortfarande! Stämningen var som på grisfesten 1984...:)


Han fick t o m alla att tävla i joddling och hönskacklande...:) Under den här tiden så växlade också vädret. Åskan mullrade och det började regna (men bara under tiden vi satt inomhus, så tur kan man egentligen inte ha).


Alla trivdes och ljudnivån måste ha överstigit det tillåtna flera gånger om. Armarna upp i taket och fullt ös!


Här ser vi bl a Bilfrakts vd Johnny Marklund in action!


När det gällde kläder och ledarskap hade jag hård konkurrens av flickorna Lundberg som här helt gått in för Fame- och Flashdance-stilen! Nice!


Efter den smaskiga middagen med nayadlax, reninnanlår, murklor och annat gott bar det av ned till tältet där Super Trouper drog igång en kanonbra ABBA-show. Mycket uppskattat!


Inga problem att få igång gästerna! Här är det japanen Eisaku Omura som kört hårt med Anna Porseby! Därefter var det dags för det mesta disco-party-bandet just nu: Stockholm Node!
 

Helvetet vilket drag! T o m bilderna blev oskarpa av all rörelse...:)


Inte ett avbrott mellan låtarna och så otroligt bra sångare och musiker!


En värdig avslutning på en helt otrolig dag!

Nu har jag svullna fötter, sliten röst, trött skalle med fortfarande ett väldigt gott humör! Vilken dag och vilken vecka! Jag är så glad och nöjd över att allt har flutit på som planerat. Nu blir det att ladda om och följa hela gänget på Stadsfesten!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0