Projektet packat!

Då var det klart! Tror jag... Dammsugaren har i alla fall ylat färdigt i huset, kläderna är tvättade och strukna, köksutrustningen ihopsamlad (tur att vi sparat en hel del sedan husvagnstiden) och det mesta finns nu packat och instuvat i projektbilen. Vi räknar med avfärd imorrn förmiddag och har alltså morgonen på oss att komma ihåg allt som vi har glömt...

Bilen blev i alla fall riktig fin och maken har pillat och skruvat in i det sista för att allt nu ska funka. Här kommer en första bild på interiören:


Det blev riktigt prydligt. Minimalistiskt och spartanskt men med dubbel funktion på det mesta! Måste kanske vara så när det är så pyttelitet. Ja, ni kanske hade förväntat er fler bilder men det behövs inte. Den är inte större än så här...:)

Och när man ser den utifrån så tror man att vi kommer åkande från ett trädgårdsmöbelföretag... haha! Men det kanske är lika bra!

Tanken var att vi skulle hinna göra om dekalerna men va fanken, det får lov att gå ändå! Det blir hur som helst en intressant test denna första semestersväng. Funkar det inte så kan vi bli resande i möbelsvängen... Eller så kan vi ta med oss några kompisar och en hund och göra en tecknad serie...:)

Kommentarer
Postat av: Malin

Det blev ju superfiiiint! Scoobi dooo på er!

2010-07-19 @ 22:33:58
Postat av: Emilia

Men gud så fint det blev!!!=)

2010-07-19 @ 22:54:16
URL: http://skellefteatjejer.blogg.se/
Postat av: Monica

Åh tack! Men det är nog mest Ulf som ska få beröm! Han har byggt så finurligt.

2010-07-20 @ 08:01:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0