Italiensk afton

Otroligt trevlig kväll på Italienska restaurangen Trattoria där vi också fick hänga med Fjällströms söta dotter Emelie och hennes gulliga sambo Jocke! Trivsam miljö, glada människor och supergod hemmgjord pasta med karljohansvamp! Mummmmmmms! En riktig höjdare!


Emelie och Jocke bor ju på Söder så de fick guida oss till detta förnämliga ställe. Bra med folk som hittar! Och roligt att få träffa fler barn på vår resa.

De jobbar båda två i musikbranschen. Emelie med gruppen "Lovestoned" och Jocke i det egna bandet "Threadstone" (hoppas det blev rätt nu då) och just nu också som musiker åt bl a Rongedahl. Hans egna band kommer förresten med en skiva i september och Bingo Rimer har gjort deras video där Paris Hilton, kanske inte helt fördelaktigt, också förekommer på några partybilder från Hollywood. Det var Bingos egna bilder i videon som nu Paris stämt honom för... haha! Ja, han är inte rädd för att provocera. Måste kolla in den på Youtube imorrn. Just nu är det för sent eftersom en del har knoppat in för natten...

Längre in i lokalen satt också någon som vi trodde var Dr Emmet L Brown från "Tillbaka till framtiden! Bildkvalitén är usel men medge att de är lika?

  

Efter lite kaffe och fortsatt surrande har vi nu kommit tillbaka till bilen och jag känner att det ska bli skööööönt att krypa ner i slafen! Lång dag men jag känner mig väldigt nöjd! Imorrn blir det äntligen ett besök på Fotografiska!


#1 - - Malin:

Åh, Trattoria, där jag och Martin varit och ätit en underbar middag med! Njuuut av Stockholm,god mat och trevliga sevärdheter, jag är grymt avis! My går omkring och hojtar "Mon-a!" lite nu och då! Idag kommer Mysans Umäfaster och det blir trästock för hela slanten!

#2 - - Monica:

Så kul! Ja, det var ett jättebra ställe! Och hälsa My att "Mona" längtar efter henne! Nu ska vi ta en lång prommis till Fotografiska och vandra runt lite. Kanske åker vi vidare redan ikväll eftersom det ser ut att bli ihållande regn. Emilia har ringt och längtar efter att vi ska komma! :)