Göteborg - Sundsvall 73,8 mil...

Ja, vi är väl inte riktigt kloka men nu är vi snart framme i Sundsvall där vi tar ytterligare en natt på Bergafjärdens Camping som ju är supermysig! Kanske inte lika fin som den i Göteborg men betydligt trivsammare! Hon som jobbar kväll skulle ändå stanna och städa ifall vi kommer fram efter att bommen stängt...
Det är gulligt och väldigt serviceinriktat!

Lämnade nämligen in klagomål på Kärralunds Camping eller Lisebergsbyn som de också kallar den. På kvällarna har de nämligen bara en person som jobbar i receptionen och även tar hand om affären. Man får alltså ta köbricka vare sig man ska checka in eller köpa en påse chips. ..

När vi kom stod vi 45 minuter i kö innan det blev vår tur! Och nästa dag upptäcker vi att duschkorten inte gällde och skulle be dem aktivera dem för fler dagar. 25 minuter! Det är inte OK på en Camping som stoltserar med 4 stjärnor och tar
425:-/natt under högsäsong! Det luktar väldigt mycket ocker när man inte sätter in fler som jobbar. Jag ska tillägga att personalen var superbra men vad ska de göra? Jag påpekade problemet och de tackade för att jag lämnade in en reklamation till deras chef! Ja, alltid ska man vara arg... Nej, det är jag inte, men rätt ska vara rätt tycker jag.

Nu har vi idiotkört nästan 74 mil men det är inte ovanligt. När vi vänder hemåt brukar det gå fort... Så imorrn har vi två val:

1. Vackert väder = sol och bad + ev stanna en natt till eller åka vidare hem sent efter kort stopp på IKEA.

2. Dåligt väder = Lång tur på IKEA med start 10.00 och besök i lite andra affärer i Birsta (vissa ska på Biltema...) och sedan hem lite tidigare.

Hur det blir får vi se imorrn. Nu ska vi bara komma fram först innan vi får kvällsfiiiika!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0