Göteborg 2

Så roligt att träffa Emilia igen!!! Älskar mina barn och saknar dem alldeles oerhört när vi inte ses! Men tack vare modern teknik kan man ju hålla kontakt när man vill och det blir ganska ofta. :) Nej, jag är ingen hönsmamma som ringer varje dag (även om jag trodde jag skulle vara det). Jag har nog släppt kontrollen eftersom det är det enda jag kan göra. De är ju vuxna nu och jag är väldigt stolt och glad att de klarar sig själva!

Vi startade dagen med att hälsa på Emilia på Scorett, där hon jobbar. Efter kramkalas blev det ett par timmars shopping där jag fick ihop flera påsar!!! Det är så roligt när man hittar saker som passar! Sedan mötte vi upp henne när hon slutade och åkte buss hem till lägenheten i Brunnsbo. Där blev det matshopping och matlagning för hela slanten och vi snodde ihop en god pasta, sallad och vitlöksbröd. Kul att laga mat med tjejerna!


De hyr nu en jättefin trea som de också piffat efter besök på IKEA.
Stort, ljust och mysigt! Jag förstår att de trivs!


Här är hela "familjen" på Berättelsevägen samlad! Sara, Emilia och
Saras kille David!

Sedan skulle jag visa allt jag shoppat och äpplet faller inte långt ifrån päronträdet...


Just nu är det tydligen svartgrå leopard som gäller... haha!

Efter kaffet åkte vi in till stan igen för att än en gång åka Göteborgshjulet. Ja, jag var tveksam eftersom jag var så förskräckt sist men va fanken... De e bar' å åk! Och det blev nytt rekord den här gången:


Sju varv! Trodde aldrig att det skulle ta slut men det var faktiskt betydligt
lugnare för min del den här gången. Ulf som inte alls är höjdrädd härmade min skräckslagna uppenbarelse och vi höll på att skratta ihjäl oss!


Ser lite spänd ut... Men det var faktiskt ganska lugnt!


Och alltid roligt att göra nya saker tillsammans!

Sedan gick vi en vända på stan, strosade runt och fönstershoppade. Blev betydligt billigare än tidigare idag eftersom allt var stängt! Ulf och Emilia som är riktiga gottegrisar hittade dock stans största godisaffär! Den var minsann öppen!


Extremt stort utbud!

Imorrn har vi en heldag med Emilia som är ledig. Vädret får styra lite vad vi ska göra. Universeum, Slottskogen, Botaniska... Det bestämmer vi då. Nu har det slutat regna så vi hoppas på uppehållsväder eller sol!

#1 - - Emilia:

Snodde lite bilder av dig=)

#2 - - Monica:

Haha! Jag såg det! Det är helt OK. Pappa blev jättenöjd... haha!