Götebööörrrg...

Vaknar upp till ett regnigt Göteborg och inser att man inte kan köra ifrån vädret... Men, det är bara att ta nya tag! Alltså får man chansen att ligga och slappa och läsa på förmiddagen och sedan dra en sväng ner på Nordstan för att ta en titt på flickan som jobbar..haha! Det blir som i "Garp och hans värld" när de skaffade barnvakt för att sätta sig i bilen och se på barnen genom fönstret...

Vi ska hämta upp henne när hon slutar (eller när vi har tittat klart...), handla och åka till deras lägenhet för att laga en go'middag! Ska bli kul att se lägenheten och allt "piff" som är gjort sedan de besökt IKEA. Hon verkar släkta mamman och pappan i alla fall!

Imorrn är hon ledig så det blir en heldag när jag hoppas på uppehållsväder! Kanske en picknick i Slottskogen? Botaniska Trädgården? Lotta på Liseberg? Ja, vi får smida lite planer ikväll - och kanske köpa ny regnjacka eller fler paraplyer... :) Nej, det öser inte ner och man är ju inte gjord av papper så det här klarar vi. Det är ju bra för växtligheten... Det regnar i alla fall mindre än i Stockholm där dessa blommor nu är de som förmodligen trivs bäst:

 

Måste ringa sonen idag för att kolla om blommorna lever där hemma men han verkar ta sitt ansvar med det mesta så det känns inte särskilt oroligt. Nej, nu får man ta sig en kopp kaffe till och en dusch. Dyr camping men väldigt fint servicehus och fräscha duschar. Det är inte helt fel!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0