Rensning...

Nu har jag gjort det - rensat bland mina Mattidningar från förra decenniet. Det var hög tid men det känns ändå lite vemodigt att skicka dem till återvinning... fast jag har ju så klart sparat några årgångar. Kan vara bra att ha...

Svårt är det i alla fall att inte göra någonting under en hel dag... Fast man gör ju alltid nåt. Började med att bli bjuden på kanonfrukost av maken som alltid verkar vara uppe tidigare än mig! Man har lite tur! Kaffe, gott bröd, kokta ägg mm smakade kalasgott! Sedan blev det skräprensning och en liten tur till sopstationen och Solbackens köpcentrum. Vi skulle ingenting ha med kom hem med lite småprylar i alla fall. Bland annat små julgranar till barnens rum så att de ska känna sig extra välkomna hem! :)

Maken är en ljus- och lyktmänniska. Han tillverkar lyktor och tänder ljus hela tiden! Och det är något jag verkligen uppskattar. Nu gjorde han i ordning ännu en skapelse som står på framsidan och sprider glädje när man kommer hem!


Den här är vacker även på utsidan! Men det kanske är blixtens förtjänst...

Sedan har det blivit lite plockning. Underligt att det ligger så mycket prylar framme trots att vi bara är två... men vi får väl skylla på katterna! Haha! Nu skulle man bara orkat ta fram dammsugaren så är huset i hyfsat skick. En hård arbetsvecka väntar och då lär det inte bli mycket gjort här inne. Men vi måste hyra en släp och bli av med den gamla spisen som står i tvättstugan. Det hjälper nog inte att hänga på den en ljusslinga... Den kommer fortfarande att se ut som något som ska på soptippen!


Och så här ser lyktan ut utan blixt. Varmt och gott är ljuset i alla fall!

Oj, vilket menlöst blogginlägg! Men det blir väl så när man inte har någonting att berätta... :) Nu ska det i alla fall lagas till viltskav med grädde och svamp. Till detta hemlagat potatismos och lingon. Gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0