Hektiskt dygn!

Oj, vilket dygn det har varit! Känner mig lite krossad. Fredag bar det av upp till Luleå för att hämta Åsa och för att äta lunch med bästa sonen! Det blev canneloni med oxfilé, svamp och ädelost på "Roasters". Riktigt gott och i helt suveränt sällskap! :)


Det här är vardagslycka! :)


Vi tog en prommis på stan och detta var det största julpyntet. Kanske nte det snyggaste man sett...

Sedan bar det av mot Jokkmokk. Vi skulle köra en show på kommunens årliga fest på hotellet och det här jobbet har varit struligt redan från början. När vi hade haft premiär på Mens Night i höstas så bestämde vi att det här var en föreställning som ska göras för sittande publik, men då var det här redan inbokat. Bara att gilla läget helt enkelt. När vi närmade oss Vuollerim ringde teknikern och sa att vi måste samsas med dansbandet på scenen... Vi skulle ha haft var sin scen men ingen hade kunnat föreställa sig hur litet det var där inne. Och hur mycket folk. En av scenern hade gått åt till dukning för gästerna...


Vi hade begärt att de skulle bygga ut scenen men den delen gick nu åt till dansbandets trummor. Vi skulle ha haft 5 x 3 m men det som återstod blev 3 x 1 m! Plus ett utrymme på 1 x 1 m där vi kunde byta om (stående) bakom våra skärmar...

Det blev alltså en mycket komprimerad show! Men vi gjorde vårt bästa och publiken var med på noterna! Det var i alla fall skönt!


Här samlar Åsa och Robert kraft inför kommande show. En av gästerna var lite förskräckt över min och Åsas klädsel. Hon tyckte att det var lite synd om oss eftersom vi, pinsamt nog, hade råkat klä oss likadant...haha!

Efter utfört arbete packade vi ihop för att åka vidare till Luleå igen. Åsa skulle med tidigt flyg i morse och vi hade varit tvungna att stiga upp halv fem om vi skulle ha sovit i Jokkmokk. Ute vid bilen kom en man för att ta adjö (trodde vi) men han ville komma med lite heta "fylletips"... När han hade varit på toan och i baren under showen hade han tyckt att alla nummer kunde har kortats 3-4 minuter... Ja, då skulle ju en del av dem i och för sig ha försvunnit helt... haha! Det finns alltid besserwissers och med lite alkohol i kroppen gör de verkligen ingen större nytta! Övriga i publiken var dock supernöjda.


Vi tog adjö av Jokkmokk som verkligen hade smyckats med ljus inför julen! Kanske behöver de detta extra mycket? Snyggt var det i alla fall med ljusen i träden! Det vore något för Skellefteå! Men vi har ju inga träd kvar i centrum...


Även husen hade fått sin beskäda del och längs "storgatan" brann det marschaller hela vägen. Fint!


Hej då! Nu full fart mot Luleå!

Efter midnatt landade vi på hotell Nordkalotten för te och en macka innan vi stupade i säng. En dryg dag med show och 45 mils körning. Bilen har dock gått som en klocka! Vilka extraljus! Och vilken njutning det är med automatlåda och bensinvärmare!

Imorse stack Åsa iväg efter klockan 7 för att passa flyget och jag somnade om till halv nio. Snabb dusch, frukost och färd mot Skellefteå och musikrep 11.00. Jag kom först av alla... 

Väl hemma känner jag hur trött och slut jag är. Kastade mig på sängen och sov i tre timmar... Under tiden hade maken lagat god pastamiddag med kyckling, curry och WB-ost.


Han har också köpt blommor och hunnit måla om en vägg i hallen medans jag var borta! Helt suveränt jobbat och tack för en väldigt god middag! Nu blir det soffan! Och imorgon ska jag göra som alla keno-vinnare - d v s ingenting!

Kommentarer
Postat av: Ola T

Ulf köpte blommor. Vad kul – han lär sig! Det är du värd.

2010-12-04 @ 20:03:45
URL: http://olatheander.wordpress.com
Postat av: Monica

Haha! Tack! Jag blev hur som helst väldigt glad! Sedan är han ju också väldigt bra på så mycket annat! :)

2010-12-04 @ 20:11:29
URL: http://monicalindgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0