We want you!

Nu längtar vi efter dig! Kvinna eller man, ung eller gammal spelar ingen roll bara du har aptit på livet och vill ha lite kul!


Just det! Just dig vill vi ha!

Repetitionerna idag blev ovanligt lustfyllda och vi gjorde ett genomdrag för att se vad vi kom ihåg. Vår karismatiske regissör Mattias Kågström blev också ovanligt glad och berömde oss kraftfullt! Och den här gången behövde han, enligt egen utsago, inte ljuga heller... haha!


Full koncentration! Ja, kanske inte Åsa som har sina papper på golvet...

Vi tog också tag i en helt ny sketch som vi tror kommer att bli stenkul! Nästa vecka ska vi också börja med kostym och kommer att ha ett genomdrag för teaterns personal. Spännande! Sedan nötte vi lite sånger och fick goda tips och råd. Bra att jobba med en man som också är musiker!

Under kafferasten blev vi lite trötta och larviga. Det piggar upp! Mattias och Åsa ställde sig frågande inför vad som hälldes i kaffet...

    
Det är ju mjölk, korkskallar...


Vi hann i alla fall slappa lite och tog också ett gäng bilder till roliga kontaktannonser. De som blev bäst var de där vi var mest snurriga... haha!

       
Vad tror ni? Har vi nån chans på er?

Men eftersom jag jobbar med två singlar som jag tycker är sådana toppenmänniskor så avslutar jag med ett par riktiga bilder!
   
Ni som tar de här för ett par "tok" får mycket för pengarna!

Detta gäller också er som köper biljett till Mens Night i Lycksele 4, 11 eller 18 september! Mycket skratt och lite allvar. Eller? Synes!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0