Händelserik dag! :)

Ja det blev en dag fylld av olika intressanta upplevelser! Började med att slå av väckningen vilket resulterade i att jag låg en timme längre... Men istället för att uppjagat stressa iväg satte jag mig vid datorn och började skriva. Tror ni inte att Emma-texten blev klar! Jabba! Inget ont som det inte kommer något gott ur!

Blev ganska nöjd med mig själv trots att jag satt i pyjamasen ända till lunch. Får man något ur händerna spelar det ju ingen roll när man börjar eller hur man ser ut. Inte så länge man är ensam i alla fall. Åkte ner på kontoret (ja, jag klädde mig först) och hann både jobba samt springa lite ärenden på stan där jag skaffat prylar till föreställningen. Fick också en kaffeinbjudan av min syster så jag och Emilia åkte förbi och MY-ste lite! Ett bra avbrott!


Två söta tjejer läser Barbapapa!

My tyckte att Emilia skulle provtugga lite...

Men som tur var fick vi också gott fika! Och flera kramar! Tack!

Sedan har jag suttit på möte tillsammans med fyra tjejer från Almi som jobbar med "Projekt Identitet" för kvinnliga företagare. Jag anmälde mitt företag i alla hast och kom med i projektet där de hjälper mig att analysera mitt företag, mina mål och hur jag t ex kommunicerar mitt budskap. Ett riktigt roligt och lärorikt möte som ska resultera i en bok med tips och frågor jag kan använda i fortsättningen. Kanonbra! Vi ska prata och maila fler gånger men jag är väldigt nöjd med denna första träff! Det är alltid nyttigt att stanna upp och fundera varför man gör som man gör och hur man kan göra saker bättre eller annorlunda.

En händelserik dag med andra ord. Nu är jag trött och nöjd och ska plocka ihop kläder till morgondagens första genomdrag med kostym! Ska bli spännande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0