Life goes on!

Just nu sitter jag på Ögonkliniken och väntar på att mamma ska komma tillbaka från sin starroperation. De damer som redan blivit opererade ser oförskämt pigga ut så det här känns positivt. Medan man sitter och väntar kan man ju jobba lite - och varför inte blogga...
 
Helgen har ägnats åt en hel del jobb då förändringar i arrangemang kräver ny planering. Men jag älskar ju det jag gör och då är ingenting betungande.

Dessutom vilar jag mellan varven, styr min egen tid och går låååååånga promenader då och då för att rensa hjärnan. Vädret har ju varit helt ljuvligt! Och så äter jag såklart... haha!
 

I fredags blev det rårakor med löjrom och det är inte fy skam. Gjorde dessutom en äppelpaj till dessert och ägnade kvällen åt TV med bästa maken.
 

Snurre, som blev kastrerad förra veckan, ser ut att ha förlåtit oss och får nu vara ute igen så mycket som han vill. Då ser sovstunderna också väldigt avslappnade ut... 

Alla sätt är bra utom de dåliga...

Skriver annars på min och Sagas föreställning och vi ska ses ikväll och slå våra kloka hjärnor ihop. Det känns otroligt kul och inspirerande! Ska också boka in en fototid så att ni äntligen får se vad vi har tänkt oss. Föreställningar kan det bli på Stadsbiblioteket och Nordanå Bar & Café inom en snar framtid. På Västerbottensteatern vill vi givetvis spela men det kan bli längre fram då deras planering inte är lika impulsiv som min... Haha!

Så, life goes on på ett väldigt bra och harmoniskt vis. Och nu kommer mamma tillbaka och ser nöjd och belåten ut. Allt har gått bra! Så skönt!