Firande och familjen!

Jag ligger verkligen efter med bloggandet men det göööööör ingenting. Det händer ju så mycket roligt! Tisdag blev en alldeles fantastisk dag med några timmar ensam hemma (jo, det kan också vara skönt) och sedan lite dusch och piff för att åka till Eivor som firade födelsedan' med öppet hus!
 

Jag valde en klänning i hennes favoritfärg...


Själv var hon som en sommardröm! Grattis än en gång fina du! :)

Jag var inte ensam om att uppvakta och hade glädjen att få träffa hennes syskon och syskonbarn...


...och söta syskonbarnbarnet Gideon som var mer intresserad av den goda maten än av mig. Det förstår jag. Underbar buffé!


Och det blev såklart bubblor. Jag höll mig till vatten men Eivor firade med "Perfect Day Bubbles"!


Den vackra tårtan var fylld med rabarberkompott och hade perfekt höjd. Det betyder att man fick en stor bit även om man skar en tunn skiva... Haha! Tusen tack för en trevlig stund i ditt fina hem och fantastisk förplägnad!

Även om det är varmt så går det ingen nöd på oss. Redan på onsdag morgon var det dags att vakna upp till doften av nybakt då Oskar hade gjort kalljäst bröd som vi fick till frukost.


Gott som tusan!


Och på kvällen gjorde vi gemensam middag där vi hackade loss på grönsaker för att äta färska vårrullar. Mera bubblor och jättegod mat.


Lax, räkor, strimlade grönsaker av alla de slag, koriander, mynta och goda dressingar att dippa i. Nu kanske ni tycker att jag är så där jobbig som ska fotografera maten men jag var inte värst...


...haha! Ja, vad gör man inte?


Goda och fräscha smaker i dessa vietnamesiska rullar som var och en fick bygga på tallriken.


Maken nöjd över att lyckas få rispapperet att hålla tätt...


Och sonen åt givetvis med pinnar! Händerna är annars inte helt fel...

Efter maten blev det mer sport. Ja, vi sportar varje dag men allt är kanske inte så ansträngande...


Familjekamp i boule!


Och jag blev så glad över att vinna en gång! Annars har jag lite ojämn kvalitet på mina kast...

Här är maken igång för att försöka komma närmare än barnens klot. Själv lyckades jag med konststycket att kasta mitt klot över hela träbågen... Haha! Ja, målet är ju som bekant ingenting - vägen är allt.

Ännu ett par fina dagar under den bästa semesterveckan med familjen! Sedan dess har det blivit både träning och Trästocksfestival men det får jag återkomma till.

Synes!