Laddar batterier!

Efter en spelhelg är jag rätt trött och det har inte blivit särskilt mycket gjort de här dagarna. Igår kom vi ju inte hem förrän på eftermiddagen och det enda jag åstadkom var middag. Gott så!


Tack för i helgen Profilteatern, Mimer och alla fina vänner! 

Kände mig lite orkeslös även idag men efter fyra kilometer i det friska vädret var energin tillbaka! Nu har jag investerat i en Apple Watch och då blev det ännu roligare att se hur mycket man rör på sig. Den borde egentligen ha en varningsknapp/signal för sockerintag (största boven) men så långt har inte tekniken utvecklats ännu... Kanske tur det? Haha!
 
Jobbar på med lite planering och imorrn är det dags för SVT och Go'kväll igen. Det är så roligt! Härliga människor som jobbar där och fint mottagande. 
 
Sist jobbade jag med fina Ingalill Mosander och imorrn blir det ett program tillsammans med CG Karlsson. Slå på SVT1 18.45 och häng med på tipsen vetja? Jag kommer att ha med mig en bok för barn och en för vuxna.

Den här veckan blir för övrigt en riktig batteriladdare då vi åker till London hela familjen och vi längtar så efter att få umgås med finaste barnen några dagar! Får återkomma med rapporter. See ya!


 
 
#1 - - Emma Frey-Skött:

Hej Monica!
Jag tycker verkligen om dina boktips. Du berättar så engagerat om böckerna du valt ut så jag blir alltid så pepp att läsa de här böckerna. Nu undrar jag om jag skulle kunna få skicka min senaste barnbok Gurktjuven, till dig? Den vänder sig till barn mellan 6-9 år och den handlar om sviken vänskap och en något oöverlagd kaninstöld. Jag som frågar heter Emma Frey-Skött och jag är barn- och ungdomsboksförfattare. Förstår att du får många sådana här frågor men jag hoppas på tur. Ha en fin dag! Emma Frey-Skött

Svar: Hej! Så kul att du gillar mina tips! Du får väldigt gärna skicka din bok till mig även om jag inte kan lova något - men jag gillar att plocka in lite barnböcker mellan varven så chansen finns. Jag mailar dig min adress! Ha det bäst! /Monica
Monica Lindgren