Heta dagar på Kreta!

Tidig revelj lördag men det var det värt när dagen avslutades med en landning på Kreta. Och här är det sjukt varmt! 34 grader idag och träning på det är en intressant påfrestning.
 

Här är jag och filmstjärnan Anna i coola glajjer på väg med flygbussen till hotellet som ligger två kilometer från Kolymvari. Där vi bor finns inte mycket annat än ett hotell med träningsanläggningar, spa och all inclusive. Men just nu är det preciiiiis vad vi behöver!


Och vi hade tur... Eller lyckades kanske charma killen i receptionen då jag sa att ett VIP-rum skulle kännas helt ok... Haha! Vi fick i alla fall rum med egen pool utanför. Hur fint som helst!


Det är vackert här även om vi inte sett så mycket av Kreta ännu. Vi har fullt upp och det känns som om vi varit här en vecka trots att det bara gått två dagar.


Första middagen på lördag kväll med en helt fantastisk buffé. Maten är verkligen otroligt bra! Allting är bara för gott... Haha!


Jag och Anna gick en sväng efter middagen men här blir det kolsvart så vi vände innan vi hade villat bort oss. Fint hotell och här den stora poolen där vi kämpat med cirkelträning i vattnet idag. 


Söndag morgon och efter chi gong och frukost blev det solhatt på!


Vackert och med en härlig stenstrand.


Vädret är magiskt bra och värmen tryckande men vi badar ju hela tiden. Och tränar.


Bästa Fröken Anita - lite tokrolig innan gårdagens pass.


Men mest cool och toppenbra!


Anna in action!


Och efter träningen blir det After Training i baren med kalla drycker. Jo, ni ser ju att jag pekat ut var Anna sitter. Ohyggligt fräsch efter den urladdning vi hade haft!


Och nästa Fröken Anneli är lika bra!


Fåglarna sätter igång på kvällen och det var hundratals i samma träd. Låter som gräshoppor men är något större.


Idag tog vi en prommis efter vattengymnastik och lunch. Här ser ni hotellet från framsidan; Cavo Spada Luxury Resort. Jojo!


Och vi hann kika på en del blomster som vi döpte på plats. Det här är en Kaukasisk gräslök. Eller kanske något heeeeelt annat? :P


Fin fjäril fastnade också på bild.
 

Det höga gräset eller bambun eller energiskogen eller vad det nu är, är hög och växer överallt. Vad är det? Först med rätt svar kan vinna ett glas färskpressad juice!


Nästa blåöga!


Kyrkbyggnad.


Och fönsterluckor.

Sedan gick vi hem till poolen och slappade fram till halv fem när det var dags för dagens hetaste pass. Hett och hårt!


Vi var inte så många tappra av de drygt 20 deltagarna - men vi kämpade för allt vatten i världen.


Bästa fröknarna hoppar högt!


Fast inte alltid likadant... Himmel vad bra ni är! Tack för att ni orkar drilla oss!

Mysigt gräs i middagsljus - och nu har vi ätit, slappat och tydligen bloggat. Dags att knyta sig och ladda för en morgonyoga 07.30! Idag skolkade jag morgonens pass men jag kände mig trött och seg. Det är tur att vi får välja som vi vill. Nu kommer jag dock att sova som en stock!
 
Tack för de första dagarna hela gänget! Nu är det bara att öka... Eller? Ja, vi tar en dag i taget.




#1 - - Lars:

Vilket härligt gäng
Fantastiska bilder
Ha det så gott