Mat, marknad och svåra beslut!

Vi har det otroligt bra! Solar och läser och äter - men snörvlar och hostar... Tyvärr får man inte bestämma över förkylningar. Åsa börjar bli piggare nu och jag känner mig lite sämre. Men det går över och kunde ha varit värre!
 

Igår kväll var vi i alla fall så pass pigga att vi fick gå ut och äta tillsammans. Här kommer fina tjejerna i flygande fläng!
 

Tog en utsiktsbild och inser nu att hotellet tvärsöver förmodligen domineras av svenskar?


Och här har ni trapporna som jag har tagit uppför när jag avslutat mina rundor. Känns dock inte som om det blir någon tur ikväll.


I portalen innan vi gick ut ur hotellområdet! Vi hade en speciell destination i sikte. Restaurangen låg visserligen i en hörna i köpcentret men när Christine Travels åker på resa måste vi ju äta på:


Restaurang Christina! Ägarinnan tog emot oss och berättade allt - på spanska/engelska/svenska/norska...


Fin dukning och god Cava!


Åt också en helt OK Kummel med tillbehör!

---

Idag beställde vi taxi för att åka till marknaden i Arguineguin. Vi hade visserligen kunnat ta båten men vi har ju nästan två kilometer ner till hamnen.
 

Här är vi på väg och ni kan se playan - där vi heller inte har varit... Haha! Vi gör så lite som möjligt...


Framme på marknaden där vi strosade runt. Blev väl inte så mycket shopping men någon liten påse fick vi med oss.


Här provar jag lite!


En så här varm tröja måste man ju bara ha till kyliga kvällar!


Åsa hittade en handdockteater med djur som var superfin! Vet ett barnbarn som kommer att bli glad!


Mie hittade en pop-up-clown!


Och så mötte vi upp Leif...


...och Åsa som också är här nere den här veckan. Kul! Vi passade på att ta lite kaffe och surra en stund!


Pigga och glada!


Sedan strosade vi runt området (i cirkel skulle det visa sig), tittade på stranden och palmerna innan vi hittade ett bra lunchställe!


Det här var inget favoritställe. Åker hellre till Puerto Rico (där vi nu bor) eller till Mogan (där Leif och Åsa bor). Finns ju helt OK ställen om man bara behöver luftombyte och värme en vecka!


Det blev en dansk/spansk restaurang där jag åt ett smörrebröd med kycklingsallad. Leif tog dagens lammkotletter som var helt perfekt stekta! Ibland blir man glatt överraskad.
 
Sedan tog vi adjö och åkte hem för att softa ett par timmar och i skrivande stund ska vi ha överläggning om vad vi ska äta ikväll! Vi tar stora och svåra beslut... Haha!
 
 
 
 
#1 - - Longevity - en blogg om hälsa:

Ser härligt ut