Havet, vänner och friidrott!

Igår hade vi en supertrevlig afton vid havet när vi var bjudna till Urban och Helenas stuga! Goda vänner, fantastisk mat och roliga tävlingar gjorde att kvällen gick fort!


Stugan har blivit flyttad och utbyggd så läget är perfekt!


Här är Helena på väg ut med förrätten och Carina och Marika försöker bestämma vilken snaps som är godast... Vi fick sikrom med goda tillbehör, smarriga fiskpaket på grillen och key lime pie till dessert. Mums!


Och jag gick ner till havet och fick se Malins båthus från andra hållet! Nu måste jag ta mig i kragen och åka dit också. Men jag börjar med att hälsa på hemma hos dem på måndag. Jag och Max ska spela teater! :)


Efter middagen blev det tävlingar och Urban gjorde det inte lätt för oss... En vanlig stillastående piltavla var tydligen för simpel. Den här svängde fram och tillbaka och gjorde att damerna vann med 4-0!! Kanske vår melodi?


Luftpistol var andra grenen men patronerna var inte på vår sida så när all kolsyra läckt ut testade vi andra saker.


Slagskott... Ja, vad ska man säga? Hockey har ju aldrig varit min grej men jag satte en av puckarna i den röda tratten! Det var fasen inte illa... Tyvärr lyckades herrarna betydligt bättre så det vara bara att ge upp.


Istället för att skjuta på burkar kastade vi puckar. Ja, här ser man tydligt hur jag träffar mitt emellan... Haha!


Stövelkastning i korg. Typisk herrgren...


Ja, det var inte bara en träff i korgen... 

Som tur var hade Helena förberett musiktävlingar med gemensamma nämnare så damerna kunde kamma hem en storseger i alla fall! Kanontrevlig kväll och många skratt! Tusen tack - det gör vi om!

Vi pratade också friidrott. Det är ju inte så konstigt när VM pågår - men visst funderar man på hur snabbt (eller långsamt) man själv skulle springa 100 meter? Nähä? Är det bara jag som undrar? Haha! Vi pratade i alla fall om att göra en helkväll på Norrvalla, men det låter lite riskabelt... 
 
Jag gjorde ett magert försök idag. Gav mig ut på en kombinerad gå och springrunda och tänkte att jag skulle testa 100 meter. Jodå, jag kollade sträckan på Runkeeper, men när jag hunnit springa järnet upptäckte jag att jag glömt notera tiden. Kanske lika bra? Jag flåsade i alla fall helt galet under den kommande kilometern... Haha! 
 
Nåja, jag är nöjd över att ha fått lite motion och nu får vi titta på de riktiga stjärnorna ikväll! Ett par timmars jobb i eftermiddag och nu blir det till att slappa i soffan. Ha en fin fortsättning på helgen alla!





#1 - - Gunn Berglund:

KUL!