Påskmys och jobbvecka!

En härlig helg är över och det roligaste av allt har ju varit att få ha finaste barnen hemma! Vi blir så lyckliga jag och maken. Gullungar! All kärlek till er!
 
Sedan får man ju också träffa deras kompisar och det är väldigt roligt! Fredagkväll var barnens kusin Johan här på middag och lördag hade Oskar och hans kompisar spelkväll här hemma. Söndag laddade vi för ännu en härlig vårtradition; våfflor!
 

Den stora skillnaden var bara att jag inte behövde göra ett smack. Vi satt bara ute och fick allt levererat! Ljuvligt!


Här har Emilia laddat upp sin första!


Bästa våfflorna är de med crème fraiche, rödlök och löjrom... Mmm... Fast sedan hade vi ju även sylt och grädde. Man måste ju få en dessert också.

Söndag afton åkte Oskar hem och det gick naturligtvis bra även om det alltid blir tomt när de åker hem. Emilia åkte iväg på middag och vi softade i soffan med en TV-kväll. Jo, jag har vilat mellan varven. Behövs ju ett par dagar när det är mycket jobb.

Igår morse hade jag sovmorgon men fick fin väckning av massor med glada tjejer och deras barn!


Här sitter Saras flicka, charmtrollet Ella, i Maggans knä efter att ha chockats av min yrvakna uppsyn... Haha!


Ellas söta lillebror Max siktade direkt in sig på makens godispapper... 


Linn kom också och hade med sig sin John. 


En söting även han!


Och så kom Amanda med sin Alice! Jo, jag fick låna henne en stund tills mat- och sovklockan ringde. Så roligt att få träffa och krama om er alla! 

Vi fick träffa fler barn igår då vi också var bjudna på My:s 8-årskalas! Hon har verkligen blivit stora tjejen och har nog firat en hel vecka snart. Vi hade med oss flera paket och även ett till lillebror. Hade köpt lite olika vantar och tänkte att han nog skulle tycka att det var rätt ointressant...
 

Men han blev sååååå glad! Haha! Det här var favoriterna...


My fick också vantar - och två par gympadojor som gillades skarpt. Hon verkar tycka att lillebror Max överdriver glädjen över vantarna - men hon tog på sig ett par hon också och gick ut och cyklade med farfars som också var på besök.


Mina fina småsyskon Malin och Roland! Jo, storebror Lars var också på plats men jag hann aldrig med att fota. Vi satt ute och surrade en stund i solen tills det var dags att åka hem och jobba.


Tog med mig datorn ut och det är bästa arbetsplatsen när solen skiner! Igår kväll åkte även Emilia hem och nu är det tomt i huset igen... Känns lite sorgligt men vi ska ses snart igen!

Idag har vädret också varit helt OK och jag har avverkat massor! Skönt att få beta av lite jobb inför Matfesten och även samla ihop frågor och annat som jag måste ta upp med styrelsen för att gå vidare. Känns ändå som om jag kommer närmare ett grepp om läget för var dag som går.

I afton har jag äntligen kommit mig iväg på ett Yin Yoga-pass som var helt underbart! Det är ett kanonbra sätt att både stretcha kroppen och komma ner i varv. Efteråt brukar alla sucka lite njutningsfullt och bara gå omkring och må gott. Tyvärr hade någon tagit fel skor så jag har ägnat en timme åt att söka rätt på vem som greppat fel storlek men nu är ordningen återställd och skorna hemma igen!

Imorrn blir det jobbmöten och sedan spelar vi Darling Dorotea igen! Nu återstår bara den här veckan och nästa så gå in på Tickster och boka biljetter om ni missat! Vi ses!