Fina familjerna!

Det har varit ett par trötta och förkylda arbetsdagar som förgyllts av fina familjemöten! Igår tog vi en paus i jobbet och åkte till Lövånger för att titta in hos svärfars på seniorboendet och sedan äta middag hos makens syster Berith i deras nyligen utbyggda stuga!

Ja, det som tidigare var två stugor i olika nivåer har nu blivit en. En större. Och sååå himla fin!


Här har vi kommit in i köket som blev större, ljusare och mer öppet. 


Och här det tillbyggda vardagsrummet med kamin, högt i tak och fantastiskt ljusinsläpp!


Inredningen är inte klar men jag förstår att de är nöjda med utbyggnaden. De har fått så mycket mer space!


Usikten går heller inte av för hackor!
 

Fina Berith som inte fastnar på bild så ofta.


Här fick hon göra det ordentligt! Så snygg!

Vi blev bjudna på soppa, hembakt bröd och paj till dessert. Så gott och trevligt! Tack! Dessutom kom också barnens kusin Johan och hade med sig en klasskompis från gänget i entreprenörsutbildningen "No Plan B". De jobbar verkligen hårt och har ett spännande år. Kul att ses!


I den nedre stugan vid havet huserar grabbarna. Berith och Krister har ju två var så det är en stor familj som umgås där ute på sommaren. Underbart läge och ny och fin stuga! Snyggt jobbat och försök nu att hinna njuta nästa sommar! Tack för en trevlig kväll!

---

Idag har vi umgåtts med min familj och jag har varvat jobb med att hänga med mamma. Sitter och förbereder föredrag som ska hållas och försöker återuppta min monolog som ska spelas igen fr o m onsdag. Tog paus mitt på dagen för att hämta mamma och åka med henne till tandläkaren.

Hon har kläckt ur sig en och annan slagfärdig oneliner idag. Det blev ett antal röntgenplåtar för att undersöka hennes tänder och hon kommenterade inte helt oväntat; "Värst vad ni tar många bilder. Har ni tänkt jag ska komma i Norran?" Haha! Ibland är hon så rolig!

Sedan följde hon med mig hem då vi senare skulle ha familjemiddag med mina syskon. Tror att hon tyckte att jag var lite tråkig eftersom jag hade  jobb att göra undan och en del telefonsamtal. Jag tyckte själv att jag jobbade bra men hon kontrade med att "Du bara pratar"... Haha! Inte lätt.


Vi fick i alla fall en härlig och högljudd kväll tillsammans när vi firade lillebror som fyller 50 på lördag! Han kommer inte att vara hemma så vi ville passa på att överlämna presenter och umgås. Vi gjorde det enkelt för oss och beställde onlinepizza med utkörning och det funkade helt perfekt.


Det viktigaste var ju att få vara tillsammans!


Han fick presentkort och bidrag till roliga upplevelser och allt föll nog i god jord.


Och vi sjöng! Högt och tydligt... Och överlämnade paket vars papper han kände igen. "Kan det här vara köpt på Jula?"


Mamma kontrade med att det passade bra. "He jer ju snart jula..." Ja, det blev många skratt och hög stämning. Alla berättar historier och den som pratar högst blir till slut också hörd... Haha! Vi ÄR en lite italiensk familj!


Paketöppning är kul och Max ville gärna hjälpa favoriten "Rolle".


Och ut kom lite extra element till stugan. 


Glada miner och en härlig familjekväll avslutades med tårta och kaffe.


Max stod först i kö efter Roland...


My kollade in David Lindgren som körde show på barn-TV. Hon ska självklart också se honom leda Mello!


Jag smet undan för att mysa lite med gullungarna... Det bästa!


De kramas med hela kroppen och My gör gärna grimaser. Kanske blir hon nästa komiker?

Hon blir i så fall den sötaste!!

Tack alla för en kalaskväll! Nu ska jag lägga mig i sängen och plugga text!