Tur i spel?

Igår regnade det på västkusten så vi bestämde oss för att sova ut och sedan gå på museum. Sovningen gick bra och sedan kastade vi oss ut i regnet:
 

Fina familjen!


Men på Röhsska var det stängt...


Något besvikna... Och de som hade Lisa Larsson-utställning och allting... Men bara att tänka om!


Tjolahopp!

Några vårblommor senare hade vi kommit oss in till centrum och i vanlig ordning är det hungern som tränger sig på. Kanske inte för mig personligen men resten av familjen verkar förbränna allt de sätter i sig på nolltid!
 

Ett stop(p) på Kungstorgets Brygghus satt fint. Ja, de haaaaar också alkoholfritt!


Maken och sonen åt lammlägg.
 

Riktig mat för en hel karl!


Själv tog jag skrejtorsk som smakade ljuvligt!

Lite vandring på stan och sedan hem igen för att hinna softa en stund. Kände dock att allt ätande gör att man blir seg så jag och sonen tog en långpromenad i området och då hamnar vi alltid på Östra Kyrkogården. Det är så fint och välskött med fina vägar.


Och vackert ljus!


Morsade också lite på Viktor Rydberg när vi passerade... 

Och det var ett smart drag att röra på sig. När det blev kväll hade lunchen sjunkit undan och vi gick på Market - en restaurang som har ett kök där man korsar koreansk och mexikansk mat. Intressant kombo!


Emilias kompis Elin anslöt och här hade vi fått in fantastiska rätter!
 

Jag och Ulf gick på det koreanska och fick in kött och massor med tillbehör där man skulle göra egna små knyten i salladsblad. Jag säger som i Lejonkungen: "Slemmigt, men mättande!" Haha! Nej, det vaaaar väldigt gott men en aning kladdigt.


Kul inredning där man byggt lagerhyllor i lokalen och satt en del av borden under.


Japanskt öl. Dai, dai, dai, dai...


Efter middagen fortsatte familjen på Biljardhallen där det blev både dart och biljard. Jag tror att jag har lite träningsvärk idag - vilket måste betyda att det var oerhört länge sedan, och att min teknik är usel! Maken är dock fortfarande en stjärna!


Han är dock inte rädd om livet... 

Sedan blev det biljard. Nu tänker ni säkert; "Jaha, när har hon lärt sig det?". Mitt ärliga svar måste tyvärr bli: "Aldrig..." Haha! Ingen tur i spel måste väl betyda att jag istället har det i kärlek.


Jag sög verkligen på det här men gjorde ändå kvällen värsta stöt där jag istället för att stöta det närmaste klotet mot hålet tjippade över det på ett helt omöjligt sätt... Ja, vi skrattade så att tårarna sprutade och Emilia låg på golvet... Hahaha!

---

En härlig kväll med nya aktiviteter följdes av en dag på stan där vi började på köpcentret Bäckebol.


Älsklingsbarnen på bussen! 


Emilia hade ju lovat att ta med maken på Bauhaus och det var ett varuhus heeeeelt i hans smak! Vilket sortiment! Det fanns något för alla! Även för Börje...

Lite vandrande i butiker och heminredningsaffärer innan vi var tillbaka i stan för lunch på Vapiano.

Åt en helt ljuvlig sallad med parmaskinka, balsamico, gorgonzola och jordgubbar. Mmm...
 
Ett par påsar senare är vi hemma igen och laddar för kvällens godsaker. Vi ska gå på Vrå och äta det japanska köket med svenska råvaror. Spännande!
 
Vi går och shoppar och äter och umgås och sedan blir det inte mycket mer. Imorrn tror jag vi tar en hemmadag med mys och motion. Det är inte så händelserika dagar men ett härligt sätt att tillbringa påskledigheten - med de bästa!