Regn och rusk...

Lite sen i starten idag men så har vi ju också förlorat en timme i natt. Den hade jag verkligen behövt... Trist väder men man kan ju inte bara sitta hemma. Maken och sonen såg en annons om en loppis i frihamnen och vi hakade på! 
 

Det var betydligt kallare än det såg ut... Alla längtade tillbaka in i bussen.


Vi hittade i alla fall till Jubileumsparken där loppisen skulle vara. Här började vi ifrågasätta grabbarnas researcharbete. Det såg ödsligt ut trots alla skyltar om aktiviteter...


Inte en käft...


Och ingen loppis...


Tveksamma byggnationer...


Men glada barn! Jag blir lika lycklig idag över att se dem skratta!


Här är det Emilias tur då hon skulle ha hjälp med skosnöret och maken bara kan knyta från rätt håll... 

Det är tur att vi alla har nära till skratt - annars skulle den här utflykten kunnat betecknas som ganska bortkastad... Haha!


Det enda av värde som vi såg var den här släpvagnen - men den var inte till salu.
 

Det började regna så vi laddade för lunch på stan. Inte lätt med paraplyer heller eftersom det blåser ganska friskt i den här stan! Oskar uttryckte det på ett fint sätt när Emilias paraply gick av:

"Är i göteborg. Vi har vackert väder med en lätt bris." Haha!

Efter en sen lunch gick vi istället på bio och såg prisbelönta filmen "Spotlight" som var riktigt, riktigt bra! Det som började med en infrusen loppis slutade med en bra filmupplevelse och till slut också hämtpizza. Imorrn åker vi hem och det har verkligen varit härliga dagar med familjen!
 
 
 
 
#1 - - Anonym:

Vilken mysig helg ni verkar haft och mysig familj med för den delen :) Läste om din kisse. Jag beklagar. Kram från en som precis hittat hit!

#2 - - Erika:

Det var jag som skrev kommentaren :)

Svar: Tack snälla! :)
Monica Lindgren