Gott Nytt År!!

En härlig kväll i Sjöbotten hos Per-Erik och Marika fick avsluta 2014 och nu sparkar vi på allvar igång ett nytt år! Själv sparkar jag så lagom mycket eftersom jag forfarande inte gjort mer än druckit kaffe och funderat på vad jag ska göra årets första dag - som ju snart är slut... Haha!
 

Ännu en samling med vårt gamla gäng! Känns tryggt och bra - särskilt när vi också fick skjuts av Carlssons i halkan. Tack!


Underbar förrätt med fyllt pajskal med löjrom och lax... Behöver jag förresten säga att jag är mätt fortfarande och att all mat var fantastiskt god? Nääee, ni fattar ju. Helstekt oxfilé med whiskeysås och potatissnurror och en ljuvlig chokladdessert. Smarrigt!


Ja, det gick hett till och här har jag redan kastat koftan! Haha! Nu har de installerat jordvärme och jag kan berätta att den funkar hur fint som helst... ;)


Maken fick varmt sällskap av Sibiriska katten Alice... 


Kvällens misstag... Jag köpte det här spelet på Ingmar som gåbortspresent och det var hur tråkigt som helst. Eller så skulle man ha varit packad... Tur att vi kunde prata om drömresor istället!


Kvällen gick fort! Sverige slog Schweiz i hockey och snart var det dags för tolvslaget.


Rosa mousserande från Domaine d'Estoublon blev kvällens skål! Den kommer från Foods gourmetbutik och var hur god som helst!


Ny favorit! Tack Mie! :)
 

Höjer glaset för maken!


Och för hela gänget när klockan slår! Här kan man ju tro att "gamlern" skulle ge sig men nu började vi bli pigga!

Det blev spelande av detta roliga och galna rit-och-gissa-spel! Det mesta blev ju fel och rätt galet!
 

Mycket skratt och felaktigheter... Noterar här att vi nog såg att kickboxaren hade kortbyxor! Hur min tennisspelare kunde sluta som Triumfbågen har jag däremot ingen aning om... Haha!

En rolig kväll som avslutades med att jag ändå tog bilen och hämtade ungdomarna på stan när vi kom hem! Skönt! Nu ligger vi alla lågt idag. Nej, kanske inte alla... Maken har haft någon bokstavskombination (U L F?) och hunnit både promenera och dammsuga. Det har inte jag - men jag tror att jag ska plocka bort julen nu. Känns som om det är dags.

Avslutar precis som på julafton med en bild på heeeeeeela fina familjen som jag önskar ett magiskt fint år! Roligast blir en gemensam resa till Italien!