Hektiska dagar!

Ett par racerdagar igen med mycket aktiviteter! Igår startade jag upp ganska sent eftersom jag sovit så uselt. Kan det vara fullmåne igen? Eller bara varmt? Ja, värmen kan ju komma som en chock för kroppen efter en sån här sommar! Haha!
 

Dagen började i alla fall alldeles utmärkt med lunch hos Tina dit jag och Karin var bjudna. Tina har flyttat och det här var första besöket i nya lägenheten som ju var som en karamell. Hon har så god smak och alla saker passade som en smäck! Dessutom kom ljuset från alla håll. Ljuvligt! 


Ett nytt skåp hade tillkommit och det var superfint! Måste nog göra ett besök på SE-Produkter där hon handlat.


Vi gick husesyn och tittade på alla rum. I en garderob hade hon gjort en fiffig sminkhörna till dottern. Perfekt när man vill stänga dörren och slippa städa undan allt!


Fina sovrummet där Karin pekar ut kristallkronan.


Snyggt kök och alla matlagande människors dröm: Ett walk-in-skafferi! Lite avis...


Det blev mycket surrande och skrattande till den här ljuvliga salladen med parmaskinka och chilihaloumi... SÅ gott! Tusen Tack Tina och nu hoppas jag att vi ses snart igen! Vi måste ju planera "fiskeresan"... Eller hur Karin?

Sedan ilade jag iväg för att hämta mamma ("Du är sen!") och åka till pappa i Lövånger ("Jag har väntat så länge!")... Hur som helst hade jag aviserat eftermiddag redan från början och det blev till slut en bra sådan där vi stannade i flera timmar innan vi åkte hem. Köpte lite saker som behövdes och mamma hade tagit med äppelkaka som hon bjöd på efter middagen. Perfekt då en av de boende också firade 89 år!


Mamma var glad och tacksam när vi åkte hem och själv var jag rätt slut... Man kan tro att det är jag som blivit gammal! Haha! Jag brukar säga att det finns en vits med att få barn när man är ung och orkar ta hand om dem. Man borde vara ung även när man har gamla föräldrar... De är fina men det tar på krafterna att vara med överallt.


Därför var det skönt att komma sig ut på en femkilometersrunda där jag sprang betydligt längre! Bra! Ja, jag varvar med att gå men belönar ändå mig själv med positiva tankar över att ha motionerat tre dagar av fyra! Känns som om det här kan bli en vana?
 
Idag har det också varit full rulle! Startade tidigt med tvätt och disk och gräsklippning och ogräsborttagning med mitt nya gasolverktyg, bildbehandling på datorn ute och fotbad och telefonsamtal tills jag insåg att jag inte behöver vara Queen of Multitasking så fort jag ska göra något... Haha!
 
Fortsatte därför eftermiddagen med enbart möte tillsammans med fina Lillemor som ska regissera ett projekt där jag ska skriva text. Ett roligt och annorlunda uppdrag som känns som en kul utmaning! Men jag är nog inte van att jobba... Efter tre timmar var jag rätt slut i rutan så nu blir det en snabblagad middag på grillen och sittning i uterummet som avslutning denna ljuvliga sommardag! Ha det bäst alla! 
 
 
 
 
 
#1 - - Mia:

Hej! Sökte på nätet efter rutnät anslagstavla och fick upp en bild från ett tidigare inlägg på din blogg. Jättefin! Var har du köpt det?? Hälsningar Mia

Svar: Det är ett rutnät i 2-pack från IKEA! Vi satte upp 4 st. Finns på sommarprylar och det följde med distanser och skruv. Biltema har större rutnät galvade som min dotter köpte. Lycka till! :)
Monica Lindgren

#2 - - Mia:

Tusen tack😊!

Svar: Ingen orsak! Kul att du hörde av dig! 😃
Monica Lindgren