Har fått pippi...

Nu kanske ni tror att solstinget har gjort oss lite kollriga men så är inte fallet. Vi har det fantastiskt bra och trivs i värmen även om man kanske inte känner sig superfräsch hela tiden. Man hinner bara klä på sig efter duschen så är man lika varm igen... Men vi klagar inte! Jag älskar sol, sommar och värme!
 

Efter gårdagens baddag så åkte vi in till stan för att träffa Emilia och Abbe som jobbat. Fint på campingen!


Och värmen klockan åtta kan man inte klaga på! Men nu berättade grannarna att det var ytterligare en grad hemma så jag ska skryta lagom... Haha!


Vi skulle ju ha picknick tillsammans och började därför med at gå på ICA. Där kom jag i full fart och möttes av... en duva! Men killen i personalen hade beväpnat sig med handskar och en varukorg!


Jag hindrade duvan från att gå åt vårt håll och han smög efter. Fånga duvan...


Måttade med korgen...


Och fick den! Snyggt!


Nu återstod bara att ta sig den långa vägen till utgången... Jag gav honom tipset att skjuta in en pappskiva så att han skulle få en botten.


Tadaaa! Dagens hjälte! 


Men vi skulle ju inte stanna på ICA. Här har vi samlats på deras bakgård som är ett stooooort grönområde! Hur fint som helst! Picknicken kanske inte ser så kul ut med alla påsar men vi hade köpt parmaskinka, kyckling, rostbiff, bröd, ostar, dressing, sallader och druvor...

Smakade helt underbart i den ljumma sommarkvällen! Jag glömde nästan ta fram kameran... Och när jag väl gjorde det så var det mest galningar som ställde upp på bild:


Knäppisar 1! Haha!


Och 2! Jag har så söt familj!


Jooo, det har jag! Sedan gick vi upp till dem för att koka kaffe och kika i lägenheten.


Fler stolar hade kommit och far och dotter fick äntligen umgås på det sätt där de trivs bäst; Skruvandes... Haha! 


Matgruppen blev kanonfin och här skulle Emilia instagramma. Inte lätt...


...när man har en pappa som är Stålmannen... Haha!


Vi satt ute länge men lämnade dem till slut för att hinna med spårvagnen. En hääääärlig kväll i hjärtat av Göteborg!

Och intressant belysning på campingen när vi kom tillbaka! 
 
Nu måste jag hinna duscha innan det är dags för middag igen! Baaaaaara stress heeeeela tiden... Hahaha! Åsså lite pippi då! Det kommer mer sånt men jag tar en paus nu!