Lite roligt...

Jag behöver ibland inte så mycket för att bli road. Det räcker med att vakna kvart i tolv efter en låååång natts sömn, rensa kylskåpet, handla mat och hämta ett paket som tillför lite mer nöje i köket!
 

Nån har dock haft mindre kul... Eller kanske jättekul? Så här såg det i alla fall ut när jag svängde in på Krongatan.


Och för er som har fått en halvmeter snö så ser ni att nederbörden har kommit högst lokalt. Bureå och Sjöbotten verkar ligga i topp och i Vallen berättas det om 89 cm! Här har det dock snöat ytterst sparsamt.
 
Men tillbaka till nöjen! Här är den nya grönsaksstrimlare som jag köpt! Beställde en grön men den var tydligen slut och de skulle skicka en röd istället. Jo tack, men visst är den här lila? Lila i som den enda färg jag inte kan med... Haha! Men den funkade i alla fall fint och här blir det roliga morötter i salladen. Måste nog bjuda hem My och ha lite kul i köket!


Intressant spill dock.. Eller en lagom munsbit? 


Därför blev det sallad idag. En japansk nudel- och tonfisksallad med dressing av teriyakisås, apelsin, vitlök, olja och chili. Gött! Vi passade också på att äta lite inlagd getost och ramslökspesto som vi fick av Oskar och Lisa till jul. Super! 
 
Och nu känner man sig mätt och glad - men godissugen... Har dock bestämt mig för att det blir mindre sötsaker framöver så jag tänker ta fram lite bär och servera med vaniljkesella. Det är ju också gott! Glad också över att jag inte gick på hockey heller. Vi (eller är det De vid underläge?) ligger under mot Växjö med 0-4 efter första perioden... Vad händer?
 
Själv har jag legat lågt med jobb idag och ämnar ta upp kampen med budgetarbetet imorrn. Bara att ladda! Får väl ta paus och strimla grönsaker när jag behöver piggas upp... Lite roligt måste man ju få ha!