Lördagsmys!

Låååååång sovmorgon efter en lite orolig natt. Behöver nog ett par lediga dagar nu och idag har det verkligen varit en mysdag! Startade upp med frukost och skottning. Det har inte varit nåt stort bekymmer den här vintern och därför riktigt skönt att gå ut och svetta upp sig!

Sedan åkte jag och hämtade My eftersom vi bokat in en eftermiddag tillsammans på stan med fika och utebio!
 

Hon hade väntat länge och var redo för en fika på Waynes!


Det blev kladdkaka för henne - och morotskaka för mig! Vad annars? 


Vi fick sällskap av Eivor som kom tvåa i vintersimmet! Snyggt jobbat tjejen! Imponerande! Hade ju tänkt hinna ner och heja men jag sov för länge idag...


My noterade snabbt att Eivors kompis Gunilla hade en likadan jacka och det måste givetvis dokumenteras!


Sedan gick vi ut och dokumenterade Kulturårshjärtat och då började det blötsnöa... 


Men vi gick en sväng på torget eftersom My ville se tältet och eldarna. Vi hann t o m surra lite med Torbjörn Holmlund som nog först såg lite skrämmande ut men när han väl berättat att han hade åtta barnbarn som han älskade att leka, bada och göra bus med så bestämde My att han var snäll! 


Och hon är ju en sådan söting så på väg till godisaffären fick jag köpa en liten kärleksnalle som fick namnet Teddy!


Ännu ett besök i tältet för att smaka dagens godis innan det var dags för bio!


Förväntansfulla och glada på en parkbänk på torget! Inser nu att jag glömde mitt sittunderlag men det må vara hänt.


Regissören var givetvis på plats! Lika glad och energisk som vanligt!


Till slut kom det igång och My var klart nöjd med att få återse Skrotarna på en snövägg på torget!


Ja, jag fick också se mig själv på vita duken! Men min längsta scen blev dock något kapad p g a trubbel med tekniken - men det var å andra sidan kanske lika bra. Haha! 


Här sitter min lördagskompis i blötvädret! Hon ville inte hem men efter två avsnitt var vi ordentligt blöta och fick packa ihop. En härlig eftermiddag med finaste systerdottern! Tack för att jag fick låna dig!
 
Nu har det blivit mat och melodifestival. Känns precis lagom ansträngande. Jag är dock inte så imponerad... Varken av artisterna eller programledarna. Och jag gillar ju Anders Jansson! Bäst hittills var Sigrid som pratade genusanalys! Haha!
 
Men nu kom Sean Banan också... Oh no... Maken säger att han är bäst hittills... Då förstår ni! Och Herreys har blivit gamla och feta - precis som oss vanliga dödliga. Nej, jag ger nog upp nu. Tjolahopp!