Kalasdag!

Idag har vi haft födelsedagsfirande här hemma! Det betyder att vi nu har massor med rester i kylen och att huset också blivit en aning städat... Haha! Nej, det är väl saker vi fått "inpå" när vi nu firat Ulf! Jag vaknade för övrigt till ljudet av dammsugaren - och det var inte jag som körde... Han är för duktig! Själv tog jag hand om det "göttaste" - maten! :)
 

Och presenterna! Han fick givetvis många och stora paket! Reseryggsäck på hjul, portfölj med glättat magasin och Romerska bågar... Barnen vet vad pappa gillar! Jag hade också köpt jeans och en för dagen ganska passande tröja: 
 

Ja, ni kan ju gissa hur mycket han fyller? 28? Precis! Igen... Haha! 


Till lunchen kom farfars och hans syster Berith och hennes Krister. De hade givetvis också med sig presenter och blommor! Och jag hade lagat en gratäng på kyckling, bladspenat, soltorkade tomater, ädelost mm. Gick faktiskt hem! 


Under hockeyn blev det kaffe och chokladtårta med bär och vaniljkesella! Ja, den här tårtan bakas på Maxi och är bara så sjukt god! Vi hade tänkt den som ett guldfirande men fick nöja oss med silver. Stort det också! Svenska truppen har gjort ett fantastiskt OS - särskilt de norrländska idrottskvinnorna och männen!


Fin bild på Ulf och hans söta föräldrar Sture och Sonja! Kul att ni kom allihopa!

När de åkt satt jag och jäste i soffan en stund men kände att det var nödvändigt att resa sig och åka ner på 360 för ett träningspass - och herregud så nödvändigt och skönt. Träningsvärken och ryggontet gick mirakulöst nog också över! Bara plus idag. Men det var svårt att imponera på männen i huset när jag kom hem...:

Vissa rörde inte en min... Haha! 
 
Fortsatte därför mitt fixande och har nu suttit med märkliga geléfyllda sockar på fötterna som inom ett par veckor ska göra dem mjuka som babystjärtar! Spännande julklapp från Åsa! Av mig fick hon för övrigt plåster för halgus valgus... Vi är för söta! Haha! 
 
Nej, nu blir det till att ladda för ny jobbvecka med lite TV! 
 
 
#1 - - Ola Theander:

Hälsa Ulf och gratta! Men det blir förstås en dag för sent, vilket jag hoppas inte gör någonting!

Svar: Jag ska absolut hälsa!! En dag hit eller dit spelar ingen roll! :)
Monica Lindgren